Dzięki gotowe hi hi hiLady-r pisze:Teraz jest bardziej przejrzyście.

Dzięki gotowe hi hi hiLady-r pisze:Teraz jest bardziej przejrzyście.
dziekuje bardzo widzę ze jesteś z moich stron i masz piekny ogrod i widzę ze masz nadwyżki roślinne superkoziorozec pisze:Witaj ,ogród piękny, dopracowałeś go ze szczegółami,wszystko super przemyślane,nawet umywalka w warzywniku,podoba mi się
dziekuje mój ogrod cały czas bedzie sie zmieniał bo całkiem nie jestem z nie go zadowolony chciałbym zmienić rabaty angielskie i przód domu rabate przy tarasiemikusia pisze:Gratuluje widoków i pięknych kompozycji , jestem pod wrażeniem wkładu pracy pięknie
A ja chce go zmienić. Oczywiście trzmieliny zostają juz kupiłem takie szczepione ale były bardzo małe główki a ta część jest naj starsza która robiłem oprócz drzew w sadziekamil888 pisze:Witam Kondziu![]()
Ogród ślicznyWszystko ładne i uporządkowane. Najbardziej mi się podoba ten ogródek przed bramą
Śliczny jest, a trzmielniny na pniu są cudowne
Sam je wyhodowałeś, czy kupowałeś sadzonki już szczepione?
Bedzie więcej zdjeć strumienia tylko jeszcze nie skończyłem go obsadzać bo skończyłem go dopiero na puźną jesień a nie miałem pomysłu i było już za puźno na przesadzanieumywalka po to była zrobiona uwielbiam jeść warzywa prosto z warzywniak szczególnie marchew, rzodkiewkę lub pomidorkiobserwator pisze:Bardzo ciekawy ogród.A najbardziej zainteresował mnie ten strumień.Czy w przyszłości będzie więcej jego zdjęć?I czy można prosić o opis jego wykonania?Jeżeli to nie problem.No i ta umywalka na środku świetna.Nie trzeba biec do domu żeby umyć ręce czy warzywa.
tak napisałem wpisie wyżej hi himhommatt55 pisze:Ogród naprawdę ładny. Styl w jaki go tworzysz chyba jest moim wymarzonym stylem
Ten strumień jest ciekawy. Jak go zrobiłeś? Pisałeś już gdzieś o tym? Bo przyznam się, ze tylko przeglądnąłem zdjęcia. 18 arów to tyle co moja działka. Masz ciekawie wkomponowany sad i warzywniak.
Sam o wszystko dbasz?
Z chęcią będę tu częściej zaglądał
Zapraszam do siebie