Reniu, moje hortensje dziś już też odrobinę się zmieniły, choć mrozu nie miałam tak silnego. Fakt że dalie, niecierpki i begonie padły ale pozostałe roślinki jakoś tam jeszcze się trzymają, choć z dnia na dzień coraz gorzej.
Marzenko bardzo się cieszę razem z tobą z niedalekiej perspektywy ogrodzonej działki. Teraz będziesz mogła rozwinąć ogrodniczo skrzydła, bez ryzyka utraty roślinek

Koziorożec/Marto

Jolifleur/Ewo cieszę się, że założyłaś wątek bo masz sporo osiągnięć w ogrodzie i warto się tym dzielić z innymi. Z ciekawostek to zakwitł mi cyklamen i hiacynt

Iwonko, postraszyło mrozem i znów jest lato

Agess dziękuję

Marzenko, bez przesady z tymi dobrymi kompozycjami. Też zaczynam już przesadzanie. Ale fakt że staram się powstrzymać moją łapczywość na wszystkie roślinki. Z różnym skutkiem

Anabuko/Anno przecież u ciebie jeszcze więcej kolorów jesieni. No i te fotki żyjątek latających, aż się cofnęłam jak takie wielkie coś zobaczyłam tuż przed moim nosem

Kasiek, nawet bym cię nie namawiała na spróbowanie tych konwaliowych owocków

Twój power na przesadzanie jest bardzo dobrze ukierunkowany. Znów będziemy podziwiać nowe, piękne rabatki. Wstrzymam się z robieniem swojej zimozielonej, to może coś ciekawego podejrzę u ciebie co się da w moim ogrodzie wykorzystać

Margo/Gosiaczku ale ja już sił nie mam na przesadzanie...wiosna zużyła wszystkie. A co do wyjazdu to też jeszcze nie wiem. Ale jak będę jechać to z pewnością zadzwonię, najwyżej porwę cię na siłę po drodze....
Z ostatniego tygodnia: