Kwiatki prawie wszystkie
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Kwiatki prawie wszystkie
Irminko ból poszedł precz! a słoneczko cudowne świeci od rana i niech tak zostanie
A nasturcje bardzo lubię, po sezonie poślę Ci jeszcze nasiona tej pstrej, która ma przeróżne również kwiatuszki
A nasturcje bardzo lubię, po sezonie poślę Ci jeszcze nasiona tej pstrej, która ma przeróżne również kwiatuszki
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Irminko ,ładnie pokazujesz swoje kwiaty .Kiciuś dyrygent przesłodki 
- irminka

- Od: 7 lut 2010, o 19:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Maska

- Kontakt:
Irminko ten żółtawy to nachyłek? ładny kolorek. Czyli kicia to dziewczynka! ciekawa jestem czy Maciek straciłby dla niej głowę
Śliczne pomponowe jak mam zdecydowanie mocniejsze barwy
Zawilec japoński słabo mi w tym roku kwitnie tzn zaczyna ma jeden pączek 
- irminka

Masko, bladożółty to nachyłek, ale żeby przetrwał, to przeniosę go w inne, bardziej piaszczyste miejsce. Anemony potrzebują czasu, muszą się po prostu zadomowić. Przeprowadzałam je kilkakrotnie i za każdym razem zostawał w ziemi korzonek, stąd mam je w różnych miejscach i już ładnie rozrośnięte
Dzisiaj już przed dziewiątą byłam nad morzem. To lek na ból głowy i niespodziewane chandry. A nasza Ustka pięknieje

Dzisiaj już przed dziewiątą byłam nad morzem. To lek na ból głowy i niespodziewane chandry. A nasza Ustka pięknieje

-
slanka-flora
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 3 gru 2011, o 09:38
Witaj IRMINKO
Bardzo ładny reportaż znad morza
U mnie też zaczynają kwitnąć anemony ale trochę inny odcień
Pozdrowienia,
Sławek
Bardzo ładny reportaż znad morza
U mnie też zaczynają kwitnąć anemony ale trochę inny odcień
Pozdrowienia,
Sławek
- Maska

- Kontakt:
A już myślałam, że Ty na rękach stoisz
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
U Ciebie mokro a u mnie susza mimo całego dnia deszczu w ostatni weekend. Znów podlewałam a zapowiadają powrót upału.
Byłam parę lat temu w Ustce na urlopie, było bardzo sympatycznie. Fajne fotki, reklama z pewnością skuteczna
Byłam parę lat temu w Ustce na urlopie, było bardzo sympatycznie. Fajne fotki, reklama z pewnością skuteczna
- irminka

Sławku, Ustka coraz bardziej malownicza się staje, a najpiękniejsza po sezonie, kiedy pustoszeje :)Anemony pewnie mamy takie same, to sprawa światła. Ale czekam jeszcze na białe anemony, niemniej ładne 
Masko, stanie na głowie, dosłownie i w przenośni, to od zawsze moje ulubione zajęcie
(dokładniej od czasów Fizi Pończoszanki, tak było tłumaczone w moich czasach imię Pippi Langstrump)
Dziewczyna na zdjęciu robiła 'gwiazdę', nawet kilka pod rząd, bez żadnego wysiłku. Kiedyś na moim podwórku takie akrobacje to była rzecz zwyczajna
Zapisuję kwiatka
Jolu, susza czy deszcz, ale CIĄGLE LATO, LATO!!! Nie wiem, czy to sobie wmówiłam, ale każdy dzień mnie cieszy. A w Ustce w tym roku od marca byłam już wiele razy, jak nigdy dotąd. Omijam deptaki, szukam miejsc bez tłumów, a te zdjęcia to wyjątkowo z przeznaczeniem na forum
Bratki z wiosennego sadzenia, czasami rozsiewają się

Nieliczne w tym roku mieczyki

Masko, stanie na głowie, dosłownie i w przenośni, to od zawsze moje ulubione zajęcie
Dziewczyna na zdjęciu robiła 'gwiazdę', nawet kilka pod rząd, bez żadnego wysiłku. Kiedyś na moim podwórku takie akrobacje to była rzecz zwyczajna
Zapisuję kwiatka
Jolu, susza czy deszcz, ale CIĄGLE LATO, LATO!!! Nie wiem, czy to sobie wmówiłam, ale każdy dzień mnie cieszy. A w Ustce w tym roku od marca byłam już wiele razy, jak nigdy dotąd. Omijam deptaki, szukam miejsc bez tłumów, a te zdjęcia to wyjątkowo z przeznaczeniem na forum
Bratki z wiosennego sadzenia, czasami rozsiewają się

Nieliczne w tym roku mieczyki

-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
Irminko - pięknie pokazałaś Ustkę, nastrojowo i refleksyjnie bez tych tłumów i wrzasków, które są tam o tej porze roku wszechobecne. No cóż, taka specyfika kurortów. Dobrze, że mamy blisko i możemy widzieć te miejsca i o innych porach roku.
- irminka

- Maska

- Kontakt:
Irminko znowu kusisz bryzą od morza !
Floksiki uwielbiam a jeszcze teraz okrywam ich indywidualna urodę. Lilie też okazały się niekoniecznie takie jak miały być, chociaż nie kupowane na placu
więc chyba mniej będę zwracać uwagę na zdjęcia i zdam się na przypadek tak jak Ty. Miłej niedzieli 
Floksiki uwielbiam a jeszcze teraz okrywam ich indywidualna urodę. Lilie też okazały się niekoniecznie takie jak miały być, chociaż nie kupowane na placu
- irminka