Witaj Stasieńko Ależ pięknie u Ciebie ...........cudna altanka i kwiatuchy ,tyle kolorów pysznogłówki Dowiedziałam się jak nazywa się roślinka z białymi brzegami na listkach
A moje hortusie tylko dwie zakwitły 1 kwiatkiem. Ta od Jadzi wielki krzak, a tylko 1 kwiatek. Podlewam codziennie i to obficie!! Muszą zmienić właściciela, nie lubią mnie i vice-wersa!! Takie wielkie krzaczory i nic!!!
Tosia, a widzisz jak wszystkie u mnie kwitną nawet taka z rocznego patyczka .Uwielbiam hortensje i one to wiedzą i dlatego kwitną u mnie, a u Ciebie bardziej róże, bo mają więcej słoneczka .U mnie teraz zaczyna kwitnąć żółta maruna
Romciu fajnie że wróciłaś na forum ,a ten wilczomlecz biało brzegi sam się sieje jest bezobsługowy
Tosiu u mnie hortensje kwitną pięknie ale te bukietowe, bo ogrodowe bardzo słabo.
To tak jak Jadzia pisze nie można mieć wszystkiego Ty masz za to piękne róże
Niestety tak to jest taka sama roślina u jednego pada, a drugiemu rośnie jak na drożdżach .Stasiu u Tosia za duzo dobroci dostają a u mnie sa na diecie
Udanych wczasów i pięknej pogody życzę .
Co to jest takie wysokie żółte ,2 duże kępy ,na 5 zdjęciu ,od dołu Czy to może dzielżany .
Ostróżka z czarnym okiem -miodzio .