Nareszcie mogę wejść na forum i zobaczyć co u Was słychać

Cały dzień w pracy korciło mnie żeby tu zajrzeć ale jakoś dałam radę.
Milenko - koniecznie prześlij zdjęcia, zarówno tawuły nn jak i tawułek. Ja niestety nie znam nazw swoich tawułek

. Do niedawna nie wiedziałam nawet jak te piękne piuropusze się nazywają a dzisiaj dowiedziałam się od Ciebie, że są jeszcze inne odmiany. Och, kolejna roślinka, której będę chciała mieć kilka odmian
Witaj
Kasiu. Zapraszam, zaglądaj do mnie często. Byłam u Ciebie w ogródku i poczytałam trochę. Masz dużo powojników i róż. Nie mogę się już doczekać na ich zdjęcia

Na razie obejrzałam zdjęcia z wiosny i jestem pod wrażeniem. Wszystko zadbane, roślinki zdrowe, dorodne. Jak Ty to robisz, że Ci tak ładnie tulioany kwitną. I gdzie kupiłaś taką śliczną ławeczkę? A z czego robisz obrzeża, są takie proste, nie takie pofalowane jak te plastikowe, które ja używam.
Witaj
Aguś. Widziałam Cie na forum u Reni

Chyba byłyście na wspólnych zakupach w piątek

Byłam w Twoim ogródku. Jaki on zadbany!!!
Ewo - byłam u Ciebie i widziałam kilka róż z tamtego roku. Już się mogę doczekać jak zakwitną w tym roku. Tylko żeby nie padało, czego nam wszystkim życzę!
Reniu, ja po odwiedzinach Waszych ogródków na pewno rozbuduję moje rabaty i zagoszczą w nich róże