Halo halo halo
Pogoda dzisiaj jeszcze gorsza niż wczoraj (o ile to nawet możliwe), jest strasznie ciężkie powietrze, jest ciemno, pochmurno i ponuro
A ja mam humorek jak szczypiorek na wiosnę, pewnie ma to związek z nowymi zakupami kwiatkowymi. Udało mi się zamówić cudowną wymarzoną pelasię, no i parę innych cudeniek ale to nie zdradzę póki do mnie nie przyjadą
Iguś - już jestem na kujawskim posterunku
Aguś - kaloszki mówisz? A mam takie w kwiatki na działkę ale do pracy to tak średnio się nadają
Elciu - u nas wczoraj trochę powiało to ta breja już powoli znika ale dalej moja psinka wraca do domu mokra jak mop po szorowaniu podłogi

Elciu u mnie mama kupuje doniczki bo mieszka blisko Casto i zawsze mi wypatrzy jakieś cudeńko. Dziękuję w imieniu filka.
Ewuniu Mewo - witaj kochana

wczoraj M. mi pokrzyżował plany związane z lekturą Twojego wątku ale obiecuję nadrobię.
Agatko - mordeczko kochana aż mi się filek zarumienił od tych komplementów

Muszę mu znaleść ładną doniczkę i chyba będę go prowadzić do góry przy jakimś paliku bo akurat mam takie miejsce na szafce w małym pokoju.
Justynko - z wnioskiem lecę dzisiaj i dziękuję za przemiły wczorajszy wieczór
Ewuniu Rozalko - witaj kochana i dziękuję za miłe słowa, bardzo mnie cieszą
Kasiu - hej hej. A jo - zakład !! - aż strach się bać

pelargonii w tym roku będzie ciut więcej zarówno z tego samego źródełka jak i troche dalszego i oby balkon się nie urwał od tego ciut ciut

szefuncio po kilku dniach na łonie rodzinnym miał humor do kitu, dzisiaj będzie pewno miał lepszy. Mamcia Terenia to moja rodzona mamusia a Justynka to moja kochana przybrana siostra forumkowa

A kysz mi tu z pomysłem szefa na fo, ma zostać w strefie marzeń
Tesiu - kochana dziękuję. Jeszcze nie masz filka, no co ty - to znak rozpoznawczy forumek
Alunia - dziękuję za miłe słowa
Agatko - spoko, nie damy się
Asiu - dziękuję, mama się ucieszy że doniczki przez nią wybrane tak się podobają
Dorotko - gaduły jedne co? Ja się do niczego nie przyznaję
Sylwio Sireno - cieszę się że do mnie zajrzałaś
Sylwio Sylvi - dziękuję kochana za bardzo miłe słowa

miłej lektury i zapraszam - wpadaj na kawkę.
Tosia - no chyba ci się uda. SUPER!