Oczywiście przyciągnął mnie do ciebie zapach Lili , przepiękne ale też całe otoczenie bardzo ładnie komponujesz , domek cudny i jaka kolekcja Host , podziwiam naprawdę mizianko dla Kotka ,niesamowity jest
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Wpadłam z rewizytą jejciu jak masz ładnie. Domek bardzo oryginalny, nie za duży, ale pewnie bardzo funkcjonalny! Kolekcja host imponująca. Blue mouse robi ostatnio furorę! Też lubię hosty i to bardzo, choć one trochę u mnie cierpią, cienia wciąż za mało! Lilie pewnie też bossssko pachną Co tu pisać, ślicznie Będę zaglądać, bo tam gdzie są kotki mnie nie może zabraknąć
Witaj. I ja przyszłam w odwiedziny. Kilka fotek mi się nie otwiera, ale to chyba wina mojego kompa - coś ostatnio tak mam. Widzę hosty, lilię i uroczy domek, kotka pewnie jeszcze zobaczę, bo zamierzam wpadać.
Witam i ja moją imienniczkę.
Wszyscy zachwycają się sierściuchem a nikt słowa nie napisal o przystojniakach-czy to Aniu synowie(no mąż to wiadomo)
Kocio naprawdę urocze-też mam przystojniachę .
Lilie jeszcze 2 godziny temu wszystkie widzialam a teraz też tylko jedną ale za to ja nie mogłam się wpisać.Mój laptop coś szwankuje.Ogrod przepiękny i już czekam co nam dalej zaserwujesz.
Ło matko, ja chyba ślepa jestem, sorki! Może dlatego tak odebrałam, bo mi się podobają takie małe zgrabne domki... taki bym chciała, a mam za duży i za kanciasty, pewnie dlatego.
Witaj,przyszłam z rewizytą , ja nie widzę kilku zdjęć ale z tych które mogę podziwiać widzę jak u Ciebie jest pięknie . Wspaniały domek ,rośliny,ogród , pozdrawiam