Wstążeczka
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 23:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wstążeczka
Kochana to tylko znawcy mogą, tam nie było tabliczek ale wyglądała na fairy 

- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj,
oszalałam na punkcie Twojego Multiblue
, jest przepiękny..Mój wygląda kompletnie inaczej. Czy mogę prosić o namiar sprzedawcy na priv:?:
oszalałam na punkcie Twojego Multiblue

Potwierdzam, bardzo lubię BB, kwiaty ma jak 2 damskie dłonie. W tym roku startował od zera i ślicznie mi zakwitłPolecam Beautiful Bride - ma ogromne kwiaty i powtarza kwiaty nawet teraz
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Monisiu mogę sie mylić ,ale ona bardziej wygląda jak PAPA MEILLAND .On też pięknie pachnie i ma właśnie takie płatki zwinięte w dół i ma wiekszy kwiat niż Lincoln .Porównaj sobie Moniś
http://www.rosebook.ru/roses/gallery/mr-lincoln/
http://www.rosebook.ru/roses/gallery/papa-meilland/
http://www.rosebook.ru/roses/gallery/mr-lincoln/
http://www.rosebook.ru/roses/gallery/papa-meilland/
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Faktycznie długa i wąska ta Twoja działka. A ja narzekałam nieco (ale tylko przy budowie) na moje 20 metrów
A Ty masz tam dom (może czegoś nie doczytałam)?
Masz już wiele ślicznych roślin, w tym róż

Masz już wiele ślicznych roślin, w tym róż

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Różnorodność roślin i ich bogata paleta barw sprawia,że nie chce się z niego wychodzić.Podoba mi się tu -będę często zagladała.Pozdrawiam i zapraszam do siebie.

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
- 1000p
Witajcie po weekendzie ,wyjechałam jesieniom a wróciłam zimą:)U mnie śnieg dopiero od niedzieli. Zapowiadają ciepły koniec tygodnia i oby był.
JADZIU- faktycznie bardziej przypomina PAPA MEILLAND, OBIE SĄ ŚLICZNE, DZIĘKUJĘ ZA LINKI
ANIU- dziękuję za odwiedziny,dom stoi.Nie jest to nowy dom a bliźniak po rodzicach. Niestety z żadnej strony nie ma możliwości poszerzenia. Z jednej bliźniacza działka z domem,z drugiej sąsiad nic nie robi ale nie zamierza tez odsprzedać. Tamta działka czeka na jego syna (podobno)
BOGUSIU- Dziękuję za odwiedziny i tyle miłych słów, jak przyjemnie człowiekowi się robi czytając. Zapraszam kiedy chcesz i ja na pewno wpadnę z rewizytą,pozdrawiam:)
Na przekór białemu widokowi z okna zostawiam słoneczko i uśmiech:)

JADZIU- faktycznie bardziej przypomina PAPA MEILLAND, OBIE SĄ ŚLICZNE, DZIĘKUJĘ ZA LINKI
ANIU- dziękuję za odwiedziny,dom stoi.Nie jest to nowy dom a bliźniak po rodzicach. Niestety z żadnej strony nie ma możliwości poszerzenia. Z jednej bliźniacza działka z domem,z drugiej sąsiad nic nie robi ale nie zamierza tez odsprzedać. Tamta działka czeka na jego syna (podobno)
BOGUSIU- Dziękuję za odwiedziny i tyle miłych słów, jak przyjemnie człowiekowi się robi czytając. Zapraszam kiedy chcesz i ja na pewno wpadnę z rewizytą,pozdrawiam:)
Na przekór białemu widokowi z okna zostawiam słoneczko i uśmiech:)

- JAKUCH
Obie różyczki mam w ogródku ,a patyczki łatwo sie ukorzenia .Możesz Monisiu nawet teraz wypróbować ,jeśli będziesz obcinać róże .2 oczka śpiące do ziemi i 2 na powierzchni mogą być z listkami nakryć słoikiem i czekać do wiosny .Jeśli patyczki pozostaną zielone czyli
a jak zczarnieja to
To cała filozofia .Ja wsadzam zaraz obok róży mamy, wtedy nie muszę nic opisywać .Możesz nawet więcej tych śpiących oczek włożyć do ziemi i w górę ,ale te 2 to minimum To taka instrukcja nic nadzwyczajnego

- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Mnie dotychczas udało się ukorzenić tylko jeden patyczek. To wcale nie jest takie łatwe. Przynajmniej dla mnie.
- JAKUCH
No to musisz Wandziu dalej próbować i nie poddawać sie,bo przecież to taka radość wyhodować swoją różyczkę
-
- 1000p
Dziękuję za instrukcję
pod koniec tygodnia ma być ciepło to spróbuję:)

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Monia piękne hortensje, będziesz miała z nich pociechę w sezonie
Multiblue kupowałam 2 razy, oba to pomyłki
Róże ciężko roszyfrować z tego ujęcia, choć szpalerek wygląda uroczo! Masz jakieś zdjęcia z bliska?

Multiblue kupowałam 2 razy, oba to pomyłki

Róże ciężko roszyfrować z tego ujęcia, choć szpalerek wygląda uroczo! Masz jakieś zdjęcia z bliska?
-
- 1000p
Kasiu nie bardzo,poszukam ale zdjęcia robiłam komórką bo wyjazd do rosarium był niespodzianką od mojej koleżanki dla mnie,pojechałyśmy do Chorzowa odwiedzić jej siostrę a że wie jaką mam manie roślinna to porwała mnie do rosarium. Nie mogłam uwierzyć że w maju byłam tuż obok na wystawie i nie wiedziałam jakie tam są cuda:)
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Ładnie zaprezentowane kwiaty ogrodowe.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

-
- 1000p