Agness, kupowałam od Forumka Szczytnica38, bardzo profesjonalnie zapakowane, spore, zdrowe sadzonki. Od tego co Ci wysłałam namiary, to dopiero planuję. To też człowiek z FO "Adrianic". On ma niesamowite fuksje. Ostatnio
połknęłam jednego dnia cały jego wątek. A przetacznik Christa już dawno za mną chodził ale nie miałam weny gdzie posadzić. Zrobiłam sobie małą przetacznikową rabatkę pod pergolą z nasturcjami. Ciekawa jestem czy mi w tym roku jeszcze zdąży zakwitnąć.
Beato, dzień dobry. Podziwiałam dziś Twoje róże. Gdyby nie to że nie daję rady ich u siebie hodować to bym popędziła do skleu

Fantastyczne

Przetacznika Christę też widziałam tylko na zdjęciach tu na Fo i wpadłam po uszy. Powinien na mojej kwaśnej piaszczystej ziemi sobie poradzić. Niestety fotek nie zrobiłam bo było za ciemno. Zresztą dopóki nie zakwitnie to zwykły zielony krzaczek

Oprócz tego kupiłam żurawki: Lime Marmalade, Lime Rickey, Brownies, Autumn Leaves, Beauty color, Berry Smoothie. Funkie: Aurea, Carnival i Halcyon oraz dzwonki brzoskwiniolistne Takion Blue. Czeka mnie radość sadzenia
Aguniu, jestem uparta, ale wczoraj to już miałam myśli żeby sprzedać dom w cho.... i poszukać nawet mniejszej działki ale z lepszą ziemią. Ale mój M w życiu się nie zgodzi. On jest zakochany w tym miejscu. Ale też właśnie z tego powodu połowa działki jest właśnie zostawiona dziewiczo. Mam chwile załamania i niemal depresji jak wczoraj ale potem mi przechodzi. Poza tym Fo daje mi zawsze niezłego kopa i energii. Dzięki takim koleżankom ja Ty

chce mi się ciągle coś w tym ogrodzie dłubać. Może efekty nie będą tak spektakularne jak u Ciebie i tak szybko ale zawsze coś się tam zmiania.