Zbyszku wygniły mi tylko te nowości liliowcowe kupione jesienią no i 2 kupione wcześniej , ale na tyle co mam to nie widać .
W różach to całkowity pogrom , tylko kilka zostało i też nie są to jakieś krzaki tylko pojedyncze badylki .
Z jeżówek to chciałabym mieć jeszcze taką inną zielona .
Lodziu nadal Irysy są na pierwszym miejscu a dopiero liliowce .
Igor warto mieć piękne irysy i liliowce , oby tylko zima była już taka normalna i nie było strat wiosną .
Tę zieloną jeżówkę mam od kogoś z forum , nie rośnie taka duża jak reszta , gdybym wiedziała że nie masz to były na targach w Minikowie kupiłabym Tobie .
Geniu Twoje kolekcja liliowców może tylko zachwycać.....przepiękne odmiany i tak ich dużo.....te pająki są niesamowite
Jeżówki też bardzo mi się podobają, żeby one tylko chciały lepiej zimować, to bym się im nie oparła, ale u mnie tej zimy przemarzła nawet ta najpopularniejsza różowa
Agnieszko przez te lata nazbierało się liliowców .
Jeżówki rzeczywiście troszkę słabo zimują ja też kilka straciłam , ale na razie będę się nimi cieszyć jak coś wymarznie a uda się dokupić to tak zrobię .
Geniu - zaczynam podejrzewać , że masz hektarową działkę .... Masz tyle pięknych roślin - co sezon to nowości .. a wszystko takie wypielęgnowane, zadbane ...
Podziwiam
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Jak cudnie Taka różnorodność form i kolorów. Podoba mi się bardzo
A jak Ty to robisz, że nie masz chwastów ... zaczynam podejrzewać, że coś z moi mogrodem jest nie w porządku ... bo ja jakoś mam ich więcej niż kwiatów. ( I dlatego zdjęcia są na makro .. wtedy nie widać ) A ja naprawdę się staram...
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013