Adrianno, 
nie wiem co powiedzieć, już po prostu brak mi słów słysząc Takie komplementy. Jednakże jest mi niezmiernie miło i dziękuję Ci bardzo. Przychodź do mnie proszę jak najczęściej ? wiesz, że uwielbiam styl i tematykę Twoich wypowiedzi.
Jeśli chodzi o to ile lat ma ogród, to pozwól że o tym opowiem później. Wiąże się to również z obiecaną odpowiedzią dla Neli.
Majko ? Majar zdjęcia uczę się robić od około roku i to właśnie Forum głównie się do tego przyczyniło. Bo chciałam założyć wątek, a zdjęć jak na lekarstwo?. Kiedy zaczynam coś robić i sprawia mi to frajdę to zaczynam dany temat drążyć i drążyć żeby dojść do dobrych rezultatów. A co do kota ze zdjęcia to wiesz, on widząc jak kucałam, klęczałam, chodziłam na czworaka lub prawie się czołgałam to zapewne pomyślał: ?Bez wątpienia wariatka. Lepiej się nie ruszać i czekać aż jej przejdzie?

.?
Su te trawki na zdjęciu to nic innego jak Miskant ?Zebrinus? a przodu rozplenica i kawałek lawendy widać z lewej stony. Zdjęcia z kotami dla Was będą ?.. muszę poszukać.
Grażynko 
myzianko wykonane, a pańcia będzie zdjęć szukać ? trudno zrobić nowe bo jak z pracy wracam i się pozbieram to jest ciemno?.
JLG ? witaj imienniczko. Asiu a ja już u Ciebie byłam ale po cichutku ?trafiłam śladem róż albo host ?.. Tylko nie wiem dlaczego większość Twoich zdjęć mi się nie otwiera Masz prześliczną córeczkę ? gratuluję takiego skarbu

. Przepraszam, że nie przywitam Cię żadnym kwiatuszkiem

, ale hosting mi coś nie działa (albo to raczej ja coś robię źle nie jestem w tym względzie uzdolniona). Obiecuję jednak, że jak tylko mi się uda to się poprawię.
Nelu dzięki za sugestie powojnikowe

, na Twoim wyborze polegam w ciemno i powiem Ci którą opcję wybiorę. Nelu szafirki to również jedne z moich ulubionych cebulowych. Muszę coś dla Ciebie wyszperać?..Pamiętam, że mam napisać o projektowaniu ale proszę o jeszcze troszkę cierpliwości - brak czasu
Majko 
jakżebym mogła Ciebie zapomnieć. Raczej nie zapominam dobrych i serdecznych osób, które z chęcią dzielą się posiadaną wiedzą. Ale trafiłam z tą Heidi dla Ciebie

? po prostu intuicja. Postaram się jeszcze coś wyszukać. Co do oznak wiosny u mnie to na razie kiepsko?.. Dopiero pierwsze krokusy wystawiają kiełki? a cała reszta cebulowego towarzystwa jeszcze pod ziemią. U mnie jednak znacznie chłodniej niż u Was. Nawet u mojej mamy, która mieszka z drugiej strony miasta, no i bliżej centrum, krokusiki już, już zaczynają...
Majko dziękuję barzdo za PW - rozumiem o co chodzi, ale nie wiem czy będę umiła to zrobić. Będę próbować. Swoją drogą słuszna uwaga, mnie też to drażni