PokemonkaDziękuję, wczoraj byłam na ogrodzie i z moich liliowców zostało tylko kilka malutkich kiełków, reszte kury mi wydrapały

i to te które były największe. Nasiona host wysiewa się w marcu i chyba wysieje je w tym tyg.ale nie wiem czy w ogóle jeszcze coś wysieje, bo na parapecie mają zagościc "korytka" z pomidorami, właśnie dzisiaj tata wysiał.Muszą stać u mnie bo najwięcej słońca (okno południowe)kurde, może jakoś dojdę z tatą do kompromisu

a co do nasion pigwowca japońskiego to wysiewa się go dopiero jesienią wiec jest jeszcze trochę czasu
Daniel Dzięki

Ale to nie ja kupywałam więc się nie przejmuje że przepłaciłam..
Pokemonka wysyłka też kosztuje, więc wyszło na to samo czy kupie na internecie czy w sklepie
Ewa Tak doceniają i bardzo mi to pomaga, mobilizuje mnie do dalszej pracy..Ale nie tylko rodzina mnie wspiera ale też wy-forumowicze

dziękuję
Asia Witaj

Jak będę miała co pokazać to na pewno to zrobie, na razie nie ma co fotografować (po za przebiśniegami, ale nie chce was już zanudzać tą bielą

) jak będzie trochę kolorków to obiecuje dodam zdjęcia i to specjalnie dla Ciebie
U mnie w tyg jest zawsze pochmurnie a w niedziele gdy nie powinno się robić w ogródku to zawsze jest ciepło

Ale od przyszłego tyg.zapowiadają temp.nawet 18*C
Remi Witaj,wkońcu do mnie dotarłeś a już myślałam że znudził Ci się mój ogródek

Dziękuję, już nie mogę się doczekać aż wysieje do niej groszek

Mam nadzieje że wyrośnie mi coś z tych nasion host

Jak tylko coś ciekawego wymyśle do na pewno wam pokaże
Pozdrawiam was wszystkich bardzo serdecznie