chan-dzia w buszu cz.4

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 12:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: chan-dzia w buszu cz.4

Post »

Henryku :wit tak pachnąco,że postanowiłam nie gotować obiadu...po co niszczyś tak piękny zapach(nie wiem co jeszcze na ten mój chytry plan M ;:167 powie ale może mi się uda ;:224 ;:224 )
Wątki chan-dzi
Pozdrawiam i zapraszam do mnie Ania
Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2010, o 15:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja jestem ZA!
Co prawda najedzony i na odległość... :;230
Henryk - moje kaktusy i sukulenty 1..., 8, 9,cz. 10
W tematach roślin proszę pisać na priv.
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

hen_s pisze:Ja jestem ZA!
Co prawda najedzony i na odległość... :;230
:;230 :;230 sama robię się głodna ..ale wytrzymam...chyba :wink:
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
magda41
500p
500p
Od: 24 lip 2011, o 09:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

;:138 śliczności ,moje dwie kliwie też nie kwitną i nie wiem dlaczego ;:223
Moje roślineczki :) :)

Zapraszam! Magda :)
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Wpadła mi w oko ta pierwsza nowość, z bordowymi listkami od spodu. ;:oj
Co to za roślinka ?
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Stokrotkania pisze:Wpadła mi w oko ta pierwsza nowość, z bordowymi listkami od spodu. ;:oj
Co to za roślinka ?
Miałam napisać,że coś na ch,ale poszłam i sprawdziłam jest to EXAUCARIA(taka nazwa była podana)a swoją drogą chyba za 5 w biedronie,no po prostu nie mogłam się jej oprzeć ;:223
magda41 pisze:;:138 śliczności ,moje dwie kliwie też nie kwitną i nie wiem dlaczego ;:223
co do kliwi to muszą chyba mieć jakieś warunki,(nie przenosić ,w chłodnym trzymać czy jakoś tak)nie pamietam ,bo robię po swojemu tzn.zimę spędza w dość chłodnym pomieszczeniu,a wiosną (czyli dzisiaj ;:224 )przeniosłam ją do drugiego pokoju i postawiłam na słonecznym parapecie...do tej pory się sprawdzało,tylko nigdy nie mogłam wkleić fotek z kwitnienia,ciągle coś stawało na drodze ostatnio wykasowałam wszystkie fotki kwiatów z kompa ;:124 ;:124 (a chciałam usunąć jedno zdjęcie i tak jakoś poleciało).
Wątki chan-dzi
oksi
1000p
1000p
Od: 18 lut 2012, o 18:21

Post »

:wit ;:oj ale slicznosci ;:138
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oksi dzięki ;:196
A czy wie ktoś może dlaczego mój _aeschynantus_ ma białe pączki? czy to jakaś choroba ;:202
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

Piekne nowosci-zapachu jasminu zazdroszcze.Tez go mialam lata temu,ale niestety nie udalo mi sie go doprowadzic do powtornego kwitnienia.Witaj z powrotem,bo dlugo Cie nie bylo w Twoim watku :tan
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko Słońce zaświeciło ,to i jestem ;:113
I o dziwo jeszcze mi się nie chce spać od rana.Bo ostatnimi czasy to spałam na okrągło,jak byłam w domu.Oczywiście magiczna godzina 3 w noc,budziłam się wyspana i trzeba było coś robić do rana...kwiatki przesadzałam i kończyłam hafty wielkanocne.A teraz siedzę tu i kupuje rośliny.Muszę tylko uważać ,żeby M ;:167 mnie nie nakrył,bo noce są jeszcze chłodne,spać na zewnątrz się jeszcze nie da ;:131
Wątki chan-dzi
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

chan-dzia pisze: Dorotko Słońce zaświeciło ,to i jestem ;:113
I o dziwo jeszcze mi się nie chce spać od rana.Bo ostatnimi czasy to spałam na okrągło,jak byłam w domu.Oczywiście magiczna godzina 3 w noc,budziłam się wyspana i trzeba było coś robić do rana...kwiatki przesadzałam i kończyłam hafty wielkanocne.A teraz siedzę tu i kupuje rośliny.Muszę tylko uważać ,żeby M ;:167 mnie nie nakrył,bo noce są jeszcze chłodne,spać na zewnątrz się jeszcze nie da ;:131
i to jest dobre-uwielbiam,jak jestes u siebie w watku-masz super poczucie humoru i od razu poprawia sie samopoczucie i to nic,ze znowu kolejna nocka :uszy
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U mnie spoko już drugą nockę w domu nocuję ,co prawda w gościnnym,bo pies mnie wygryzł z mojego łóżka.Jak za póżno idę do sypilni to obaj chrapią(M ;:167 i Kokolino),tyle,że Koko śpi czujniej i warczy jak się zbliżam ...no to przecież nie bedę się kłóciła w środku nocy z psem o miejsce do spania,zawijam się i idę ogladać telewizje...na co mi przyszło ;:223
Wątki chan-dzi
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

:;230 :;230 :;230 i w kolejnym wątku się ubawiłam, aż mnie brzuch boli. Obrazek
Śliczne nowości Aniu Ci przybyły i widzę, że nałóg znów daje o sobie znać. :wink: ;:224
Co do eszka to raczej nie żadna choroba tylko może gałązka jakiejś innej odmiany? Obrazek Będziesz mieć 2w1. :D Zobaczymy jak rozwinie pączki.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

chan-dzia pisze:U mnie spoko już drugą nockę w domu nocuję ,co prawda w gościnnym,bo pies mnie wygryzł z mojego łóżka.Jak za póżno idę do sypilni to obaj chrapią(M ;:167 i Kokolino),tyle,że Koko śpi czujniej i warczy jak się zbliżam ...no to przecież nie bedę się kłuciła w środku nocy z psem o miejsce do spania,zawijam się i idę ogladać telewizje...na co mi przyszło ;:223
Dobra jesteś Aniu , psiuni ustępujesz to ja świnia jestem, ja na mojego tylko spojrzę i powiem Gunia na miejsce i ...wyrko mam :) Fajne nowości szczególnie paprotka mi się podoba :) Ty wiosną się budzisz, ja niby też al;e czasu mam mniej bo ja wpadam w ogrodowy szał ;)
Awatar użytkownika
chan-dzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

arlet3 pisze: do eszka to raczej nie żadna choroba tylko może gałązka jakiejś innej odmiany? Będziesz mieć 2w1
No ciesze się,że ktoś mi wreszcie odpowiedział i że odpowiedz jest po mojej myśli :D Arletko ;:196
trzynastka pisze:Dobra jesteś Aniu , psiuni ustępujesz to ja świnia jestem, ja na mojego tylko spojrzę i powiem Gunia na miejsce i ...wyrko mam Fajne nowości szczególnie paprotka mi się podoba Ty wiosną się budzisz, ja niby też al;e czasu mam mniej bo ja wpadam w ogrodowy szał ;)
Celinko ;:196 niestety ale to moje futro słucha tylko pańcia,a jemu nawet to pasuje,gdy pies pilnuje ,by mu się spało bez zakłóceń. :)
Ja nie mam już ogródka,więc i nie mam co szaleć,chociaż dzisiaj o 4 rano zaplanowałam sobie wielkie przesadzanie roślin...napaliłam się jak szczerbaty na suchary i do tej pory tylko 3 storczyki reanimowane przesadziłam .Kurcze i jakoś mi się nie chce( na razie trwa wewnętrzna walka przesadzać czy szyć...ale pewnie skończy się na tym,że pójdę do kuchni i zacznę coś pieć ;:131 )
Zauważyłam ,że kolejny patyczak(po raz pierwszy )będzie kwitł :heja :heja i kalanchoe(ale ona to już mi kwitła,szału niema)

Obrazek Obrazek
miniaturką jeszcze się pochwalę ,nie mogłam się jej oprzeć, i na koniec kwitnienie w kuchni ;:109
Obrazek Obrazek
Wątki chan-dzi
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”