Ogród Edyty1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Edyty1

Post »

Edytko, podziwiałam już zdolności Twojego M. w moim wątku, ale jeszcze raz tu napiszę, że naprawdę świetnie mu się udała ta budowla :) ja aż takiej nie potrzebuję, ale jestem przekonana, że na pewno super będzie Wam się grillowało :)
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Budowla super. Sama mam w planach podobną ale w planie 10 letnim :;230. Jak zakończymy rozbiórkę starego niby garażu i kurnika to tam bym chciała taki kamienny grill i oczywiście stolik i ławki ale na razie to tylko plany.
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Moi panowie budują zwykłą tylko wędzarnię a idzie im to że może zmieszczą się w nadchodzącej pięciolatce. Tak że z samej chęci postawienia takiej budowli należą się gratulacje dla M. ;:138
Awatar użytkownika
klarysa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 mar 2011, o 17:29

Post »

Edyto, podziwiam ogród, dom i dzieło M.
Piękne rośliny zgromadziłaś ;:224 . I niepotrzebnie masz kompleksy ogrodowe.
Róże pokochałam niedawno. Twoje przykuły uwagę na dłużej.
Mam nadzieję, że nasza katalpa też za 2-3 lata zakwitnie tak pięknie.
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06

Post »

Maju, Aguniu, Iwonko, Maju, Justynko, dla Was jeszcze parę dzieł rąk mojego M.

Domek, wieżyczka, huśtawka i piaskownica dla dzieci przysypane tegorocznym majowym śniegiem.
Obrazek

Jednak największą jego dumą jest wykonanie własnoręcznie elewacji na naszym domu. To jego największe przedsięwzięcie tego typu i chyba ostatnie tak duże, bo od tamtej pory wyrażam głęboki sprzeciw przeciwko braku jego dostępności przez wiele tygodni :;230 . Fotki wstawię jutro, bo muszę najpierw dobrze obfotografować obiekt ;:112 .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Edytko przybywam z rewizytą :wit Nie takie już początki u was w ogrodzie. Wspólnie z M zrobiliście kawał roboty i już macie nieżle wyposażony kącik wypoczynku i spory kawałek ogrodu. Ślady dymu na wędzarni będą , nie da się ich uniknąć. Tylko czy one szpecą :?: Widać , że grill i wędzarnia są w użytku i nadają patyny budowli. ;:224 ;:224
Awatar użytkownika
klamber
100p
100p
Od: 29 sie 2011, o 06:38

Post »

Edytko, nareszcie Cię namierzyłem, wpadłaś u Agnieszki. :wit
Francesca, byłem na miejscu i mam takie samo zdanie, najbardziej u Edyty podoba mi się domek, jest jak cukiereczek, mniam.
Nie będę się rozpisywał, ogród młody, ale już jest fajnie, choć do zrobienia jeszcze dużo, to znając gospodarzy, wiem że przyszłości będzie na pewno cieszył oko. Będąc miałem okazję widzieć obłędną czerwień sumaka, mój dissecta też pokazał w tym roku na co go stać.
Edytko, jesteś obrotna, ja nie zakładam wątku gdyż za cholerę nie mogę opanować wstawiania fotek. A co mi po wątku bez widoczków :cry:
Awatar użytkownika
aovin
500p
500p
Od: 2 cze 2010, o 18:09

Post »

ja nie zakładam wątku gdyż za cholerę nie mogę opanować wstawiania fotek. A co mi po wątku bez widoczków :cry:
Piękna prezentacja w Fotosiku i cudny, dojrzały ogród ;:180 Wstawianie zdjęć nie jest trudne, a pozbawianie ludków takich widoków jest grzechem ;:108

Edytko, piękny plac zabaw, Małżonek zdolny jest i chyba mu to sprawia radość.
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aovin pisze: Edytko, piękny plac zabaw, Małżonek zdolny jest i chyba mu to sprawia radość.
Dziękuję Iwonko. To prawda, mąż lubi robić w drewnie ;:109 .
Robercie, miło Cię gościć ;:40 Wstawianie zdjęć jest niezwykle proste. Ja swój wątek mam ubogi, bo nie mam czasu na przerzucenie fotek do sharka.
Ty masz już wszystko w fotosiku, więc wystarczy jedynie skopiować adres z fotosika (odszukać kod dla forum) i wkleić go w miejsce, gdzie normalnie piszesz tekst. Na pewno sobie poradzisz. Możesz skorzystać i instrukcji obrazkowej na forum ;:31 .
Tadku, witam w moich skromnych progach :wit . Przy Twoim dojrzałym ogrodzie,mój wygląda naprawdę skromnie. Ale lubię swoje miejsce i z czasem mój ogród nabierze patyny jak wędzarnia :;230 .
Pozdrawiam - Edyta
Awatar użytkownika
Atka-a1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2009, o 09:58

Post »

Edyta1 pisze:Witajcie Maju, Marto i Tadeuszu ;:138 . Dziękuję za miłe słowa :oops: . Przyznam, że ogród nawet mi się podobał wcześniej, ale im dłużej oglądam ogrody na forum tym wyraźniej widzę, jak wiele brakuje jeszcze u mnie do wymarzonego raju ;:31 . Jednak przeglądając zdjęcia tegoroczne zdziwiłam się bardzo, jak wiele moje rośliny przez też sezon urosły :shock: . Wiem, że to kwestia czasu i włożonej pracy, ale tak trudno czekać ;:65 .
A trawnika oczywiście coraz mniej ;:112 .
Edyto, nie miej kompleksów. U mnie np. zdjęcia przekłamują , ogród nie jest brzydki, ale dla mnie niedoskonały i do tego za mały. Każdy pokazuje, to co w danym momencie ma najpiękniejszego, a Twoje róże pięknie kwitną. Sama zamówiłam i posadziłam w tym roku R. Comte de Chambord i chciałabym mieć tak piękne kwiaty w przyszłym sezonie.
Co do szybkości wzrostu roślin, to za 5 lat przekonasz się, jak szybko rosną (niestety :roll: ), no u Ciebie, to trochę lepiej będzie ze względu na wielkość działki.
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Atka-a1 pisze: Edyto, nie miej kompleksów.
To nie kompleksy, to zazdrość ;:124 :;230 .
Pozdrawiam - Edyta
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Edytko, :D nie zazdrość tylko walcz o każda roślinkę i dbaj o swój piękny ogród, a to my Tobie będziemy zazdrościć. ;:109
Masz bardzo zdolnego M , robi Ci wspaniały wystrój w ogrodzie, to się bardzo liczy. ;:108
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ten post edytowałam - zdecydowałam jednak usunąć fotografie domu :| .
Pozdrawiam - Edyta
Awatar użytkownika
Atka-a1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 kwie 2009, o 09:58

Post »

Edyto, masz baaardzo zdolnego M ;:63 Bardzo ładnie wykończył dom. Cierpliwości przy tym potrzeba, żeby nie rzucić robory w połowie :;230 , ale i Ty wykazałaś się wielką cierpliwością, godząc się z niedostępnością M :;230
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12

Post »

Hmm... domek jak z bajki :D Masz baaaardzo zdolnego męża ;:224 . Efekt końcowy powalający ;:180
Pozdrawiam Hala
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”