moritius pisze:Przecież nie będę 'quote-ował' zdjęć, bo to trochę wkurza, zwłaszcza mnie, kiedy używam netu w telefonie :P.
Zresztą Konrad na pewno wiedział, o które mi chodzi ;). To tyle.
Wracając jeszcze do frailei - Konradzie, wysiew jest łatwy, czy kapkę trudniejszy? Pytam, bo może wysiałbym jakiś gatunek z czystej ciekawości ;).
Cytowanie wszystkich zdjęć pod pod postem faktycznie jest nieodpowiednie, ale wybranych do, których się odnosisz (szczególnie, ze są na poprzedniej stronie) jak najbardziej wskazane mając na względzie przejrzystość forum. Ja korzystam z laptopa, tobie również polecam.
Ciesze się, że Konrad wiedział o co biega. Nie mniej pierwsza część twojej wypowiedzi jest opinią jakby nie patrzeć skierowaną do ogółu lub w eter. Dla osoby, która nie koniecznie musi kodować w głowie wszystko co ludzie piszą na forum (bo i po co) jest jednoznaczne, że odnosisz się do postu powyżej (tu brak cytowania). W związku z tym korzystaj z tej funkcji o, której pisze - to zaledwie kilka sekund, a dużo daje.
Konrad, może taka ich 'natura' lub zależy od warunków w jakich rosną

Tak skojarzyłem po roślinach, które ludzie przynoszą z marketów jako pękate kulki, a po jakimś czasie w odpowiednich warunkach rośliny nabierają już 'normalnych' kształtów.