Aga Magda ja wam powiem Piotr specjalnie to robi !!!! Kaktusy kwitnące że oczy nam z orbit Storczyki że klawiaturę . Piotrze Magda ma racje ! My tam one młode to po czarują troszkę a ja kwiatuszki do i w noga !!
hahahaha ja tez mam miejsce więc to Ty Lidziu będziesz tam czarować Piotrze nastaw się... psychicznie i fizycznie, bo Lidka to potrafi i z pięściami polecieć jak będziesz się opierać
Wy tam cicho !! Panny czarują ja wynoszę i....... podzielimy się !!! Tyle że najpierw trzeba no wiecie dobrać się jakoś no nie !! Piotrze a tak ten tego kawę lubisz ? Jakieś ciacho też ?
Ale cudeńko ! To akurat dla Agi !! Piotrze ależ my wiemy że będziesz bronił ..... Tyle że nas są trzy ! Głodne Twoich piękności ! No wiesz to my skupimy przyłożymy się i .... DAMY RADĘ !
Lideczko, akurat tego mogę oddać którejś z Was, bo tak się składa, że takiego mam obecnie w fazie wypuszczania tyciego listeczka, więc do czerwca pewnie i zakwitnie Ale Piotrek ma inne cudowności więc bronić się może, ja lubię jak mi się stawia opór
Myślę, że kawa i ciastko może być mało musimy się dziewczynki zmówić inaczej zrobić wywiad jakiś bo wiemy, że Piotrek lubi kaktusy i storczyki ale czy ulegnie np kwiatom we włosach...?
Szeflera ma ok 1,7 m, okno w tym pokoju wychodzi na południe, ale zbyt wiele światła to do niej nie dociera, bo stoi w kącie co zresztą widać na zdjęciu. Liście owszem gubi w sezonie jesienno-zimowym.