Dzień dobry, ojej ale gości się przez weekend przewinęło!

Zapraszam wszystkich serdecznie, dla każdego kawałek miejsca się znajdzie, a że nie było czasu to odpowiadam teraz.
Agnieszko - tak róże też i to już 2 tygodnie temu, trochę nie wierzyłem, że będzie tak ciepło

i troszkę się boję czy nie za wcześnie

W sumie to mam jeszcze "skalniak" zasypany liśćmi z brzóz od sąsiada, ale zostaną już chyba na zimę.
Zosiu - cieszy mnie, że tłoczno, dla każdego znajdzie się kawałeczek miejsca. A jak się podoba, to jeszcze lepiej.... byle do wiosny
Lusia - każdy las jest piękny, zwłaszcza w jesiennych kolorach, tylko ludzie coraz bardziej je niszczą i zaśmiecają
Edytko - W sumie w pobliżu.. jakieś 500km

Ale chwasty (gdy nie na grządkach a gdzieś dziko rosnące) też potrafią ładnie wyglądać. Co do biedronek to u mnie co roku jest ich sporo, a jeśli chcą zimować w altance to nie będę ich wyganiał - wiosną same odpłacą się :p
Lodziu - Zasadniczo używam lustrzanki Nikon D40 i do niej 3 obiektywy (jeden to samoróbka :P). Gdy nie jestem w stanie zabrać jej ze sobą (stosunkowe duże gabaryty) to wtedy kompakt Samsung PL80 (bodajże truskawki nim były robione), w odwodzie zostaje jeszcze prawie 10. letni Canon A70 - ale to naprawdę już rzadko, a jak nic nie mam ze sobą to staram się wykrzesać ile się da ze smartfona S-E. Jednak praktycznie z każdego "współczesnego" aparatu można przy odrobinie wprawy zrobić ładne zdjęcia.
Dużo zdrowia i spokoju na nadchodzący nowy tydzień wszystkim gościom życzę.
To już niestety ostatni ciepły tydzień wg zapowiedzi