Zapraszam z ogródka na parapet :-)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: zapraszam z ogródka na parapet :-)

Post »

Ale śliczności jak nic lecę z winkiem pod kominek ale te cudeńka postaw tak żeby oczy cieszyły !!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Agatko ;:233
Filigranowa eszków jest chyba kilka odmian, zerknełam u ciebie i faktycznie ma trochę inne listeczki i jest bardziej czerwny :wink:
Elcia zdradź proszę pomysł
Lidziu jak nic musimy to winko przy kominku ;:136 -może nie koniecznie w takich kuflach :;230

Sądzicie, że amarylisy powinnam już budzić do życia żeby zdążyć z kwitnieniem na święta?

Wracając do konewki, to koleżanka do mnie zadzwoniła czy chcę, bo my sobie takie nowinki różne od razu przekazujemy :;230
Powiedziałam pewnie, że tak...są jeszcze takie osłonki na doniczki, ale to już chyba by za dużo było. Pełno tych gadżetów w sklepach ogrodniczych i w internecie. Mogę zapytać czy jeszcze koło niej są to ewentualnie zakupię i Wam powysyłam. no problem.
A tak się prezentuje na parapecie wśród moich kurek :;230
Obrazek

I sztuczny storczyk łązienkowy, marzy mi się taki prawdziwy ;:109
Obrazek
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Drugi raz mi się wysłało :!: :!: :!: :!:
Magic83
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2011, o 14:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Lulka, nie zapomnij o mnie, ja z Wami też chętnie na winko się piszę ;:136 , a już szczególnie w takich kuflach :;230 Tylko czy miejsca pod kominkiem dla nas starczy, jak nas to winko powali na ziemię? :;230 :;230
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

..a co za różnica czy jest miejsce, jak wypijemy po takim kuflu, to nie będziesz na drugi dzień pamiętać czy ono było, czy nie buahahha :;230
Oczywiście zapraszam moich wszystkich gości ;:4
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

Rzucimy jakąś skórę pod kominek i po krzyku :;230

Jak konewki są w internecie to poszukam, nie będę Ci zawracać głowy. I masz rację, jedna wystarczy, bo co za dużo to niezdrowo :)
O mamuniu.... jaka super ściana w łazience... :shock:
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agato ja mam sporo cegły i ogólnie kamienia różnego koloru u siebie :roll:
Widziałam, że już odczytałaś pw :D
To jeszcze łazienkowy zenek, ten co to nie chcę żeby rósł w takim tempie jak teraz, torchę muszę go przystopować łobuza
Obrazek
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Mogą być kufle tylko co my po wypiciu takiego kufla zobaczymy !! Daj rosnąć temu zamkowi !! czemu mu bronisz ? One są śliczne a miejsce zawsze się znajdzie
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

Magda, dzięki za info o konewce !
I po cichu liczę, że będziesz przed nami jeszcze odkrywała inne zakamarki Twego domu :tan
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Ale fajna konewcia :D no proszę jak pomysłowo bardzo sympatycznie to wygląda ;:138
Awatar użytkownika
kalyna84
100p
100p
Od: 27 wrz 2011, o 18:21
Kontakt:

Post »

Piękne rośliny:) I fiołek mi się zamarzył.. :)
Zielono mi...Pozdrawiam.
Kalyna z Zielonego Wzgórza..;) http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47714" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Madziu ja bym ją wykorzystała podobnie, jak Ty. Mam takiego kwiatuszka w kuchni, który fajnie by w niej wyglądał.
A poza tym lubię takie różne gadżeciki i świetnie pasują do wystroju mojej kuchni. Muszę sobie podobnej poszukac. ;:224
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
babojola
200p
200p
Od: 25 maja 2009, o 16:42

Post »

Dobrze, że napisałaś, że łazienkowy storczyk jest sztuczny, bo już myślałam, że będzie mi się śnił po nocach :;230
Też nie chcę żeby mi mój zamiokulkas urósł, bo podoba mi się taki jaki jest a jest mniej więcej taki jak Twój :D
Reszta roślinek też bardzo ładna i ładnie wyeksponowana.
Awatar użytkownika
nowika
200p
200p
Od: 3 lip 2011, o 16:11

Post »

Zenek pięknie prezentuje się w tej donicy
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nowika dziękuję, mam jeszcze drugiego w większej donicy i tak szybko nie rośnie-zaraz go zaprezenyuję
Babojolu również dziękuję. Dopisałam specjalnie żeby nie drażnić nikogo tym storczykiem :;230
Elcia wpisz na all ozdobne konewki i wyskoczą Ci najróżniejsze. Ostatnio była taka sama jak moja za 17 zł (ja przepłaciłam :evil: :evil: :evil: )
Kalynko jw :;230 na wstępie. Ja się fiołków uczę na razie, bo mam wrażenie że nie mogę im dogodzić :x
Kasik ;:196
Agato coś tam jeszcze powklejam, może na początek w kwiecistym temacie pokaże moją kwiatkową umywalkę :;230
Lidziu zenek stoi pod latarnią w łązience i nie chcę żeby ją przerósł, bo ona nie wysoka jest-dlatego mi zalęży żeby spowolnić wzrost ;:108

Wczoraj zahaczyłam o sklep ogrodniczy i wyniosłam różowego grudniczka, latarenkę-domek na pręcie, dwie duże dynie żeby przed wejściem do domu postawić i do kompletu koszyk z małymi, ozdobnymi dyńkami. Fotorelacja w poniedziałek, bo jutro jadę na babski wieczór z koleżankami do Łodzi. Myślę, że będzie wesoło :;230
A to moje jeszcze nie zaprezentowane zieleniaki :;230
Obrazek szeflerka
Obrazek salonowy zenek-dużo mniejszy niż łazienkowy

...i dla Agatki moja kwiecista umywalka :;230
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”