Madziu - mam jeszcze trzy oprócz tej różowej, dzisiaj zrobię zdjęcia dwóm bo już rozkwitły
Anesse81 - dzięki za odwiedziny i zapraszam ponownie
Pierwsze pomidorki już zerwane, jeden zwykły i jedna malinówka tylko taka dziwna, wygląda jak zwykły pomidor a kolor malinówki. Zobaczymy jaka będzie w smaku.
Justyno widzę że masz spory i ładnie zadbany warzywniak a pelargonia i fuksja iście królewskie nie ujmując sporej kolekcji Twoich róż ślicznie się zapowiada będę śledzić poczynania
Oj, to słaby domek wybrałaś. Ja taż tego nie mam dużo bo tylko przy wejściu 1,5 na 3m. ale cztery fuksje tam się zmieściły dwie wiszą a dwie na półeczce stoją.
Justyno dalie extra liga ;) Pytanie czo one takie olbrzymy czy Ty taka malutka
Ja rozpoczynam kolekcjonowanie ale odmian niskich. Mam nasionka ciemnolistnych na przyszły rok ;) Jeśli któreś z moich zakupionych w tym roku okażą się wysokie, mogę oddać jesienią ;)
Chyba Madziu za bardzo im dogodziłam na wiosnę Najpierw poplon tam rósł a potem przekopałam z kompostem Ale się cieszę bo mi zasłaniają ogródek warzywny i z ulicy nie widać moich upraw a czego oczy nie widzą... No a ja to za duża nie jestem 156cm
Oj, ta pogoda to już do znudzenia. Ciągle pada, a trzeba by opryskać pomidory no i nie ma kiedy, bo ciągle pada i pada. A jak już jest kilka godzin bez deszczu to siedzę w pracy A na wieczór znowu zapowiadali deszcze.
Pogoda nie służy kwiatkom, dalie się robią od deszczu takie ciężkie że się łamią. No i jeden kij od pomidorów się złamał chyba od ciężaru mimo że taki 3-4cm średnicy.