Pod gruszą...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 16:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Pod gruszą...

Post »

Maju, bardzo mi się Twoja propozycja podoba :)
Najpierw musimy wykopać wszystkie pniaki i korzenie i ziemi nawieźć, bo tam teraz betonowa glina.
Jak przywieziemy ziemię, to powoli zacznę sadzić paprocie, które wypatrzyłam w świerklańcu i hosty. Parę ma moja Mama na działce, to się ze mną podzieli :)

Jeśli chodzi o konie, to nie co tydzień, ale na pewno będą z nami często na wieś jeździły, a już na sto procen na wakacje. Teraz stoją w pensjonacie.

Mam nadzieję, że mnie nie pogonią, to moja Janneke

Obrazek

A tu, z mają starszą córcią
Obrazek
izaziem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2008, o 16:08

Post »

Janne, spokojnie pokazuj swoje koniki, przecież należą do ogrodu :wit Takie bardziej 'żywe' kwiatki :wink:
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Joasiu masz piękne siedlisko , a zwabił mnie do Ciebie zapach czeremchy . Fajną posiadłość kupiłaś , którą powoli zamieniasz w swój raj na ziemi . Konie cudne :wink:
Awatar użytkownika
carterka
500p
500p
Od: 29 sie 2008, o 13:01
Kontakt:

Post »

Ale się rozmarzyłam po Twoich zdjęciach......ech...suuuuper :)!!!
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23

Post »

Asiu piękny jest ten koń a jeszcze czarny ,marzenie mój ulubiony kolor
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p

Post »

Iza, hmm, rzeczywiście są takie ..trochę bardziej żywe :wink: Jeśli można, to od czasu do czasu jakieś Wam pokażę :)

Agatko, wcześniej nawet nie wiedziałam, że rośnie u nas czeremcha, pachnie rzeczywiście cudnie. Ja zamykam oczy, to już ten raj prawie widzę, wiem, że dużo roboty przed nami, ale tworzenie od podstaw to chyba coś, co daje najwięcej satysfakcji, prawda?

Carterko, cieszę się, że Ci się podobają moje zdjęcia, choć są trochę nieudolne i mało ich, bo cóż tu fotografować. Wszystko w powijakach :)

Joasiu, Czarne (kare) konie, to tez moje ulubione, dlatego wybór padł na fryzy, a przy tym mają cudowny charakter :)

Wszystkim Wam dziękuję za odwiedziny, idę zajrzeć do Was :) ;:167
Awatar użytkownika
Atma
50p
50p
Od: 13 kwie 2011, o 15:45

Post »

Fryzy są śliczne. U nas ich mało jest i ogólnie jeszcze nie są tak bardzo popularne chyba. Ja marzę o swoim ośrodku jeździeckim...może uda mi się to zrealizować jak dokupimy ziemi. I też uwielbiam kare konie...
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p

Post »

Atmo, marzenia są po to, żeby się spełniały, ja jestem na to dowodem, marzyłam o koniach całe życie i oto - są :)

Wierzę, że też Ci się uda ;:196
Awatar użytkownika
gawronka
200p
200p
Od: 10 kwie 2010, o 08:52

Post »

:wit jakie piękne klacze :shock: Parę lat temu moje dziecko jeździło konno. niestety się zbiesiła i już nie jeździ. :(
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p

Post »

Marto, z dziećmi właśnie tak jest :)
Moja młodsza córka jeździ cały czas, choć jej główną pasją jest taniec, a starsza zaczęła, ale widać nie złapała bakcyla, bo teraz sobie tylko zdjęcia z nim robi :;230
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Janneke, fotka wprawdzie nie publiczna, ale i tak sobie ją wrzuciłam do ulubionych i czasami ozdobi mój pulpit :oops:
Co do ogrodu... mnie by do tego otoczenia pasował tylko taki naturalny... paprocie, naparstnice, lilaki, narcyzy botaniczne... miejsca zacienione z dużą ilością bieli i kolorowymi akcentami naparstnic...
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

Asiu ;:26 , ja nawet nie wiem jak nazwać te Twoje klaczki. I stajnia do nich pasuje. A zdjęcie po prostu zabójcze :D można się zakochać od pierwszego wejrzenia - muszę koleżance pokazać - ona się przymierza do zakupu konia :D Na takim to bym pojeździła [chociaż jeździć nie umiem - a bardzo bym chciała, ale jakoś nigdy się nie złożyło... zawsze coś stawało na drodze...muszę o tym znowu pomysleć]
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Ajajajaj... jaki piękne siedlisko... urokliwe zabudowania... do tego cudne koniki.... to będzie super miejsce.
Jedyny mankament to... glina, bo da Wam popalić... nawet kret wie, gdzie kopać (pod podłogą :;230 ) a nie na rabatkach... :;230 :;230
Znam ten ból powrotów z weekendowej działki... sama taką mam... :uszy
Awatar użytkownika
Janneke
500p
500p

Post »

Madziu, tak właśnie myślę, że charakter zabudowań i całe otoczenie wymuszą taki wiejsko-leśny styl. Nie dla nas poprzycinane iglaczki i kolorowe klony :) Wcale jednak się tym nie martwię, bo kocham i wieś i lasy. Myślę, że będą i paprocie i narcyzy, które bardzo lubię :) A koniki sobie oglądaj do woli ;)

Jagusiu, jeśli koleżanka kocha konie, to mam nadzieję, że moje Jej się spodobają. Służę radą i pomocą w zakupie ;)
Nasze mają cudne charaktery i są bardzo łagodne. Jeśli miałabyś kiedyś ochotę nas odwiedzić i sobie pojeździć - zapraszam ;:196

Ave, właśnie, glina... Nim wbiłam po raz pierwszy szpadel w naszą ziemię, nie wiedziałam co mnie czeka... ale nie poddajemy się, przekopujemy, powolutku ulepszamy i oczami wyobraźni już widzę cienisty zakątek przy domu, z ławeczką i kamienną ścieżką. Na razie "dżungla", jak nazwaliśmy roboczo to miejsce, próbuje nas zniechęcić, zatrzymując korzeniska i pniaki w glinie, ale się nie dajemy ;:108 Dziękuję za odwiedziny ;:167
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

Będę zaglądać, bo... strasznie lubię gruszki :uszy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”