Pasja
- moniM
- 200p
- Od: 23 mar 2011, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pasja
Witaj Kasiu
Bardzo fajny ogród, podoba mi się
Zauroczyła mnie ta wiśnia piłkowana....eh, kolejne chciejstwo botaniczne trzeba do listy dopisać
. Brateczki prześliczne takie kolorowe, świetnie się prezentują w donicach.

Bardzo fajny ogród, podoba mi się

- magenta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Agnieszko dosłownie jak kilknęłam wyślij , to mi się przypomniało
Zobacz co znalazłam na all, stara tarka do prania, będzie z tego mały ciek wodny, już mobilizuję M. do działania. Może i ty podłączysz pompkę do samowara

Uploaded with ImageShack.us
Dzięki MoniM za odwiedziny, jak zakwitnie wstawię fotki.

Zobacz co znalazłam na all, stara tarka do prania, będzie z tego mały ciek wodny, już mobilizuję M. do działania. Może i ty podłączysz pompkę do samowara

Uploaded with ImageShack.us
Dzięki MoniM za odwiedziny, jak zakwitnie wstawię fotki.

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Witaj
Piękny masz ogród bardzo mi się podoba dlatego się wpisuję bo na pewno będę do Ciebie zaglądać
Pozdrawiam

Piękny masz ogród bardzo mi się podoba dlatego się wpisuję bo na pewno będę do Ciebie zaglądać

Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;

Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za odwiedziny
Lawenda - tak podsypane są piaskiem, te dwie dziury które czekają na kamienie też podsypię.
Dzisiaj walczyłam z górką za kamolami, strasznie się zmachałam . A to dopiero fragment, nawet nie miałam siły ,żeby jakieś zdjęcia zrobić. Jutro jak podejmę walkę od nowa to może coś cyknę.

Lawenda - tak podsypane są piaskiem, te dwie dziury które czekają na kamienie też podsypię.
Dzisiaj walczyłam z górką za kamolami, strasznie się zmachałam . A to dopiero fragment, nawet nie miałam siły ,żeby jakieś zdjęcia zrobić. Jutro jak podejmę walkę od nowa to może coś cyknę.