Dziewczyny zrobiłam dziś zdjęcie jeszcze raz bo już się rozwinęła bardziej na dodatek pachnie cudownie mi się wydaje ze konwaliami a na warżce ma jakieś śmieszne włoski ale nie umiem zrobić aż tak dokładnego zdjęcia
Dodatkowo wstawię zdjęcie mojego falka, który mnie zachwycił swoim kolorem i uszkami jakie posiada - otrzymałam go w poprzednim roku od dobrej wróżki
Wow, ale pięknie u Ciebie.
Katlejka cudna, uwielbiam taki kolorek u nich. Na mojej liście chciejstw jest odmiana Port of Paradise właśnie w takich kolorach. Może i Twoja jest podobna do niej. Wygoogluj sobie, a Zobaczysz, jak wygląda. Zazdroszczę też zapachu
I jakie oryginalne kwitnienia falków Masz, ten różowy, pasasty peloric wpadł mi w oko
Justynko ciesze się, ze ty też lubisz ten kolor cattley ta o której piszesz jest też moim kolejnym chciejstwem a ze jakoś u mnie rosną i kwitną to myślę sobie ją zakupić jak dam radę to w przyszłym roku Justynko (Mała Mi) ja nie robię tego specjalnie ale jestem pod takim wrażeniem tego cudeńka, że już ogarnęła mnie mania Kingo i Agatko dziękuję za cattleye
kasia74 ja też uwielbiam Cattleye zwłaszcza cieszy mnie to ze chcą u mnie kwitnąć no i oczywiście Phalenopsis hybrydy i botaniczne Darku dziękuję Tobie za słowa uznania ja też mam tylko jednego na dodatek Peloric był dla mnie niespodzianką