Na koniec o pięknych kobietach tych co to wiedzą co piękne - takich ze świecą szukać. Trzeba było aż na Forum Ogrodnicze trafić coby je spotkać... :P
darekcn42 pisze:Masz rację Henryku. Trafne spostrzeżenie. Faktycznie mężczyźni lubią grasować w potężnych cierniach kaktusów, a kobiety raczej w sukulentach.
Qurde, nie widziałem z bliska ale nie podejrzewamno to chyba jestem facetem
Dziewczyny - ta temperatura jest super na zimowanie kaktusówObecnie jest -11, a moje zimujące na parapecie kaktusy mają 11 stopni.
Heniu Jak to dobrze, że Ciebie mamyhen_s pisze:Dziewczyny - ta temperatura jest super na zimowanie kaktusówObecnie jest -11, a moje zimujące na parapecie kaktusy mają 11 stopni.![]()
11 stopni czy nawet kilka mniej nie robi nic złego. Gorzej ta 20 stopni bo to jest stanowczo za ciepło - wierzcie mi. Najlepsza była by miedzy 8-12 stopni więc nie bojajcie - będzie dobrze![]()
Darku Szczęściarz z Ciebie, że możesz zapewnić swoim roślinom różnorodne warunkidarekcn42 pisze:Ja nareszcie znalazłem miejsce w moim domu w którym zimuję rodzaj Coipapoa:) 10stopni i jest gites.
I pod czujnym okiem hodowcyhen_s pisze:Wszędzie dobrze ale (na domowych parapetach) najlepiej.
Na razie są pod czujnym okiem mamy, która ciągle by je tylko podlewałaJustynek pisze:I pod czujnym okiem hodowcyhen_s pisze:Wszędzie dobrze ale (na domowych parapetach) najlepiej.