Działka korzo_m
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz rację Małgosiu,mój syn też uważa,że wie wszystko najlepiej.Ale ja też dochodzę do coraz większej wprawy.Też korzystam z internetowego konta bankowego i na Allegro też jestem,ale to syn zalogował się na mnie.77malinka pisze:Brawo, Dorotko! I przekonałaś się, że to nie takie trudne. My, starsze panie, też możemy nauczyc się czegoś nowegoMoje dzieciaki wszystko wiedzą lepiej ode mnie (co dotyczy komputera i spraw pokrewnych), ale to mamusia ma od przeszło roku konto na allegro i od daaawna korzysta z usług elektronicznej bankowości, więc nie jest z nami tak źle...
Pewnie,że wielu rzeczy nie wiem i nie umiem, ale do odważnych i ciekawych (starszych pań) świat należy...
A tak w ogóle, to nie starsze panie, tylko może raczej dojrzałe? To tak dostojnie brzmi...
Ja też wielu rzeczy nie umie,ale jak coś mnie zaciekawi to nie spocznę póki się nie nauczę.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Dorotko ! Zapatrzyłam się na Twoje rozchodniki , rojniki i rojnikowce- są piękne . Podobają mi się także zdjęcia letnich rabat kwiatowych- wnoszą troszkę koloru w dzisiejszy szary dzień(szary przynajmniej u nas). Co do obciętej wierzby - z pewnością dobrze jej takie postrzyżyny zrobią - wierzby świetnie znoszą cięcie , więc nic się nie martw.
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko i Ewelino miło mi ,że odwiedziłyście mój ogródek. uczę się dopiero sztuki fotografowania,nie jest tak żle jak się podoba. Ewelinko wierzbą nie za bardzo się przejełam stwierdziłam ,że jak wiosną nie odrośnieto pójdzie na podpałke. A swoją drogą nie przypuszczałam ,że tak szybo będzie rosła u mnie jest dwa lata a dostałam ją bardzo małą. Dzięki za odwiedziny zapraszam ponownie