Aniu chyba mnie powinnaś odstrzelić Jak ja przegapiłam Zacznę od końca wątku, bo spóźniona jestem bardzo, oj bardzo Jak ja go ominęłam? Wybacz Już lecę na początek
Edit: już jestem :P długo kazałaś czekać byśmy mogli pooglądać Twoje zielone- sprytnie skrywane Śliczne zieloności piękna begonia, kroton.. i inne. Pokazuj, pokazuj nam swoje roślinki
Martynko nic się nie stało. Dużo do nadrobienia nie masz. Zdjęcia dawkuję po troszku, bo jeszcze parę i nie będzie co wklejać. Dziękuję ci za pochwały.
Renatko tobie również.
;:78 oj Ty niedobra kobieto jak mogłaś nie powiedzieć, że już masz swój wątek
Śliczna begonka od M kroton i skrzydłuś też no i hoja na pierwszej fotce
Teraz to już polecisz
Arletko nie ma się czym chwalić. Sama sobie poradziłaś świetnie. Hoja oczywiście to ta ciachana więc jakby się poczta znowu z kilka razy nie spisała jest z czego dzielić. Dziękuję ci pięknie za pochwały i ciesze się,że wpadłaś.
Rano tak cichaczem na 3 minutki wpadłam i tak czytam Twój opis i Ania ma już wątek a ja nic nie wiem ale nie mogłam rano poczytać ani nic napisać więc jak wróciłam z pracy to zaraz przybiegłam najpierw do Ciebie
Arletko cieszę się ogromnie, że ty się cieszysz. Dziwnie to brzmi.
Doti te dolne odrosty pojawiły się od niedawna i w zasadzie staram się je co jakiś czas usuwać. Wtedy ładniej wygląda. I za pochwały.