Ten szpaler liliowców na pierwszej stronie nie jest trochę za gęsto? One się potrafią nieźle rozrosnąć...
mamba9991 pisze:Oglądam ogrody forumowiczów, szukam tam inspiracji i zapewniam, że każdy, kto do mnie pisze ma ogród przeze mnie dokładnie zlustrowany [...]
Zamiar szczytny, ale niewykonalny.

Zanim skończysz długi wątek to narobisz sobie zaległości bieżących. Więc nie bój się wyskakiwać z pytaniami, własciciele ogródków na ogół lubą o(d)powiadać o swoich włościach
mamba9991 pisze:[...], ja po prostu nie wiem, jak robicie, że w jednym poście na wszystko odpowiadacie, każdą odpowiedź wyświetlam osobno i odpisuję, [...]
Jeśli odpowiadasz na świeże posty, to pod okienkiem w którym piszesz masz 14 ostatnich. I nad każdym jest opcja cytuj, więc możesz w trakcie pisania odpowiedzi jej używać. A jeśli chcesz wielokrotnie cytować posty starsze niż 14 ostatnich, to nie pozostaje Ci nic innego, jak otworzyć sobie wątek w nowym oknie lub nowej karcie (klikasz prawym na tytuł wątku), tam robić opcję "cytuj" i kopiować text z okienka do bieżącej odpowiedzi