Esteci i łakomczuchy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
izaziem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2008, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Esteci i łakomczuchy.

Post »

Mambo, coś mało w tej butli :? My też się czasem w to bawimy i wydaje mi się że trzeba tak dobrać butlę żeby była pełna :roll:
mamba9991
1000p
1000p
Od: 13 paź 2008, o 19:00

Post »

Ale to część dopiero, spokojnie, będzie więcej :D Tylko że całej chyba nie można zapełnić, bo to przecież pracuje. Co do mnie, to nie lubię wina (głowa mnie boli), ale Konrad ma całą piwnicę zapchaną butelkami (niektóre 10 letnie), wina, nalewki spirytusowe, on to chyba nastawia tak sobie, dla samej radochy nastawiania, bo też tego nie pije :D Ale bliższa i dalsza rodzina chętnie korzysta z zapasów :D :D
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Się rozgadałam, a fotek nie wstawiam, dziś jadę wieczorem podlać pomidory, to porobię zdjęcia. A na razie hopsasa do Waszych ogródków :D Szczerze mówiąc, to nawet nie mam fotek, jakoś nie mogę się przyzwyczaić, że w cyfrówce nie trzeba filmu oszczędzać :D :D :D I brak mi ciemni w piwnicy i jak się kanałami wywoływacz załatwiało, kurna, 10 lat z cyfrówką, a najwięcej w szufladach czarno-białych fotek, chyba zrobię ogródkowi sesję retro :wink:
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
ankha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mamba, nawet teraz w dobie cyfrówek są nawiedzeni... mój dopiero po dwóch cyfrówkach kupił sobie kultowego analoga nikona fm... ;:196 :wit
Tyle jeszcze do przyswojenia... a i tak głupia umrę
spis wątków -Ankha
Mikroogródek - aktualny
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Ja sobie kupię nie dość, że kultowego, to jeszcze oldskulowego :D a do tego adapter na analogi, a co, kolekcja ma się kurzyć? Ale mnie wzięło, by porobić fotki w sepii, czarno-białe, w strojach z moich ukochanych lat 20-30 :D :D :D Dziś zaczynam kompletować rekwizyty, może to upał, a może fajnie wyjdzie?
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

mamba9991 pisze: a do tego adapter na analogi, a co, kolekcja ma się kurzyć?
Jezu ja też musżę kupić nowy, mam jakiś stary ze złymi wejściami, mój M antytechniczny, więc musiałabym kupić jakiś nowocześniejszy, bo kolekcja płyt, kurzy się w szafie, a jest dość sporawa
mamba9991
1000p
1000p

Post »

No u mnie też, wszystkie edith piaff i punki mi się kurzą, tak nie może być, jak na płytę cd coś ściągnę, to i tak zapomnę opisać i potem nie wiem, gdzie co jest.
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

onka37 pisze:
mamba9991 pisze: onka37, a my to się znamy z niepalących, no nie? zaraz pójdę oglądać Twoje hektary, dziękuję za wizytę
niestety tymczasowo odpadłam :oops: :oops: , stres mnie zeżarł, a było pół roku ;:223
Ja też popalam, jak po południu mam wszystko zrobione i odchwaszczone, to siadam i palę, albo normalne, albo e fajka, ale ostatnio częściej normalne. :evil:
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

mamba9991 pisze: Ale mnie wzięło, by porobić fotki w sepii, czarno-białe, w strojach z moich ukochanych lat 20-30 :D :D :D Dziś zaczynam kompletować rekwizyty, może to upał, a może fajnie wyjdzie?
Hej Mamba! Ty to tak na poważnie z tą sesją??? No rewelacja dla mnie.
Muszę teraz zaglądać do Ciebie regularnie aby broń Boże nie przegapić ;:154
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Absolutnie poważnie.
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No i gdzie ta sesja.?
Miałaś pokazać zdjęcia

Ja moje pazury maluję latem na czekoladowy kolor. Przynajmniej nie widać prac ogródkowych za paznokciami :D
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ten szpaler liliowców na pierwszej stronie nie jest trochę za gęsto? One się potrafią nieźle rozrosnąć...
mamba9991 pisze:Oglądam ogrody forumowiczów, szukam tam inspiracji i zapewniam, że każdy, kto do mnie pisze ma ogród przeze mnie dokładnie zlustrowany [...]
Zamiar szczytny, ale niewykonalny. :) Zanim skończysz długi wątek to narobisz sobie zaległości bieżących. Więc nie bój się wyskakiwać z pytaniami, własciciele ogródków na ogół lubą o(d)powiadać o swoich włościach :wink:
mamba9991 pisze:[...], ja po prostu nie wiem, jak robicie, że w jednym poście na wszystko odpowiadacie, każdą odpowiedź wyświetlam osobno i odpisuję, [...]
Jeśli odpowiadasz na świeże posty, to pod okienkiem w którym piszesz masz 14 ostatnich. I nad każdym jest opcja cytuj, więc możesz w trakcie pisania odpowiedzi jej używać. A jeśli chcesz wielokrotnie cytować posty starsze niż 14 ostatnich, to nie pozostaje Ci nic innego, jak otworzyć sobie wątek w nowym oknie lub nowej karcie (klikasz prawym na tytuł wątku), tam robić opcję "cytuj" i kopiować text z okienka do bieżącej odpowiedzi :wink:
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
izaziem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2008, o 16:08

Post »

Mambo, a mi silę wydaje, że nie trzeba często cytować ani odpowiadać każdemu z osobna bo chyba każdy czeka na odpowiedz. Przeważnie wynika z tekstu co do kogo właśnie piszesz :)
Czasami przez odpowiedzi tekst się robi mało czytelny. Mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi :wit
bo przecież każdy z nas uwielbia dostawać jakieś zapytania i na nie odpowiadać :;230
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Rozumiem. I wiesz, nie piszę, bo jestem.... na Kaszubach właśnie. U mnie sierpień zawsze jest wyjazdowy, zabawowy. Po festiwalach, koncertach (heavy metal :D ) jadę do Sulęczyna, mam klucze od domu, babcia zmarła rok temu, dziadek w 2008, a dla mnie to ciągle rodzinny dom. Ciekawe, Iza, czy gwiazdy nad jeziorami wciąż tak pięknie spadają.
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Obrazek

A wystarczyło, że na 3 dni wyjechałam i jak mi się cukinia zgulbasiła : a teraz idę zmieniać foto, bom już nie ruda, a blondyna:) Obrazek
Esteci i łakomczuchy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”