Byłam dzisiaj na targach rolno- ogrodniczych w Przygodzicach .
To bardzo blisko mnie ,ale strasznie się rozczarowałam .Asortyment dość spory ,ale dla początkujących ogrodników .Nie miałam co wybrać .

Żeby nie wrócić z pustymi rękami ,bo to nie wypada,kupiłam co nie co .

Kiścień,,Curly Red,,,jakąś hostę ,pensemon kosmaty ,mięte ananasową Variegata,żółtą delospermę ,pszoniak Allioniego ,skalnicę gruboszowatą ,bodziszek popielaty Splendens,firletkę Haggego Molten Lava,kosaciec karłowy YO YO ,języczkę wąskogłówkową Little Rocket i kilka sadzonek wczesnych truskawek ,już z owocami .
Fotki będą jutro ,bo dzisiaj miałam gości i nie zdążyłam sfocić moich zakupów .
Mam tylko z targów .

MARIO ,brunery pięknie się rozrastają.Mój zeszłoroczny JACK FROST już wygląda całkiem nieźle . :P Twoja też się rozrośnie .
GORYCZKO ,fotergilię kupiłam w zeszłym roku ,jesienią .Teraz ma tylko 2 kwiatki ,ale w przyszłym roku ,mam nadzieję ,że będzie ich miała więcej .Spełnij swoje marzenie i sobie ją kup .Nie jest droga .

ZOSIEK ,własne warzywka mają zupełnie inny smak ,niż te ze sklepu ,czy bazarku .

MARCINIE ,dziękuje za pokusy na ogród komercyjny .Jetem bardzo zadowolona .Na pewno znów coś u nich zamówię .

GRAŻYNKO ,coś ostatnio mam ciągoty na Variegaty .

WIOLU ,dziękuję .

AGNESS ,epimedia mają bardzo drobne kwiatuszki ,ale cały w tym urok . :P Jest już wiele odmian ,ale ja ,jak na razie ,mam tylko czerwoną i żółtą .
ALINKO ,PW .Choruj ,choruj na wawrzynka .Jest uroczy ,a jak pięknie pachnie ............. :P
MIODZIO po prostu .