Witajcie

Cieszę się, że jesteście.
Antilia - surfinie kupiłam zupełnie przypadkiem, poza planem. To moja pierwsza surfinia - nigdy przedtem nie miałam tych kwiatów na balkonie. Zadziwia mnie... Kwiaty utrzymują się juz ponad dwa tygodnie i ciągle dobrze wyglądają. Najpierw były zielonkawe, potem zrobiły sie białe, teraz robią się lekko różowe. No i pachną wieczorem... Milion bellsa tez mam. Jest przesłodki. Posadziłam go między pelargoniami, które się bardzo rozrosły i trochę mi dzwoneczka zagłuszają... Muszę go przesadzić,żeby było go widać.
Katarzynko - zakupy roslinne robiłam w Auchen. Czy udało Ci się juz zdobyć rojnika rurkowego? Z moim cos niefajnego zaczęło się dziać. Jedna z małych rozetek zgniła. Duża rozetka tez cos nie bardzo
Baiana - dla mnie sukcesem jest, że kukurydza wykiełkowała. Było zbyt zimno i obawiałam się, że mi nie wykiełkuje. Teraz mam dwie w donicy na balkonie - rosną w oczach. Jedna jeszcze stoi w domu w kubku po jogurcie.
Moi drodzy. Opowiadałam Wam juz o moich jednorocznych żeniszkach, niecierpkach, floksach. Wczoraj dokonałam pewnego odkrycia. Otóż ... floks zakwitł
Wieczorem umieszczę zdjęcia. Pa