jak w raju

kubusiowa mama pisze:Witaj Tosiu.
Obejrzałam Twoj ogródek. jest przecudowny.
Ale jak zobaczyła zdjęcia sikoreczek, to aż się wzruszyłam.
Niesamowity widok.
Aż nie do wiary.
To forum jest na prawdę fajne. I można tu spotkać ludzi, którzy cie, nas .. rozumieją.
Ja też mieszkam niedaleko więc może będzie okazja się spotkać![]()
Halinko, witaj. Starej altanki już nie ma. Jest bardzo dużo miejsca za oczkiem. teraz to aż sie boje tej wisterii.Przesadzę ją na miejcu gdzie stała stara altanka. Jak ja bym chciała Ci pokazać teraz działkę,aleHalina Kwak pisze:Tosiuza oczkiem, to mi się coś nie za bardzo widzi, tam jest chyba za mało miejsca dla niej, ale może się mylę
![]()
Ja, na Twoim miejscu posadziłabym ją z prawej strony starej altanki, tam rosną jakieś wysokie drzewa, które mogłyby być podporą dla glicynii
aleksanderk pisze:Sadzenie glicynii przy drzewie ,które ma być dla niej podporą może okazać się zgubne. Widziałem glicynie przy rurach,które zostały zgniecione ,istnieje obawa że glicynia udusi drzewo.Niewątpliwie jest to śliczna roślinka ale niebezpieczna ,też ją posadziłem dwa lata temu przy stalowych rurach aby osiągnąć parasol,trzeba eksperymentować bo inaczej by było nudno,nie wszystko musi się udać.Zapraszam do mojego ogrodu Aleksander.
skorpion811-51 pisze:Tosiu piękny ogród ale jak ty te ptaszki oswoiłaś śliczne sikoreczki a kwiaty proszę o więcej .
sosna1 pisze:Przepiękne zdjęcia! Będę zaglądać w nadziei na nowe