Adamie my tu sobie o panterce i jej futerku, ale jak się Pan pantera wkurzy i odwiedzi nas to dopiero będziemy mieli niezłe zoo w naszym życiu. Aurynko jak tam Pan pantera toleruje takie zaczepki mazurskiego orzełka i innych.
Yaro32 pisze:Adamie my tu sobie o panterce i jej futerku, ale jak się Pan pantera wkurzy i odwiedzi nas to dopiero będziemy mieli niezłe zoo w naszym życiu. Aurynko jak tam Pan pantera toleruje takie zaczepki mazurskiego orzełka i innych.
A kim jest Pan pantera? Trzeba się go bać? Ja tu nowy to nie wiem
Nela pisze:ZYCZĘ WSZYSTKIM W NOWYM ROKU 2007 ZDROWIA , SPEŁNIENIA MARZEŃ, DUMY Z OGRÓDKÓW I RADOSNYCH SPOTKAŃ NA FORUM
NA PEWNO SPEŁNIĘ ZA WAS TOAST
Spotkamy się po Nowym roku !
Ja też Życzę Ci Nelu dużo zdrówka i samych wspaniałych chwil z Nowym Roku. Niech nigdy nie opuści Cię poczucie humoru.
Baw się dobrze w Sylwestra i nie mieszaj procencików za bardzo
Zastanawiam się jak Wy moje Drogie Kobietki z takiej fotki odczytujecie - zbyt mało pojemna, zbyt łysa.
No ale w końcu niania też kobieta to jakieś tam swoje sposoby na to pewnie macie.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."