Kobiet nie.robert72 pisze:Lubisz każdego przegadać ?

Jarku zgadzm się z Twoją wypowiedzią, tylko co mają zrobić baby, gdy na chłopa nie mogą liczyć, bo on np. siedzi u kosmetyczki, muszą powoli przejmować ich rolę.Yaro32 pisze:Lilu Ty nie mówisz o mężczyznach tylko wykremowanych , malowanych napakowanych lalkach. A takich na forum nie ma niestety i nie usłyszą Twoich słów. Jednak co mnie martwi najbardziej to fakt, ze kobiety zatracają kobiecość , bo coraz bardzie chcą się do mężczyzn upodobnić. Faceci do kobiet - kobiety do mężczyzn. Świat na głowie staje z tą swoją ewolucją.
To wtedy kobiety niech nie biorą się za takie malowane lale, za które muszą harować. Tylko niestety większość młodych dam to estetki i wzrokówki. Ładny chłopak, zadbany to pierwszy punkt na liście życzeń. Reszta na bok. A potem mają lenia, na którego solarium i basen pracują i przez którego szybciej się starzeją. Szkoda mi bardzo takich dziewczyn a później kobiet.lila31 pisze:Jarku zgadzm się z Twoją wypowiedzią, tylko co mają zrobić baby, gdy na chłopa nie mogą liczyć, bo on np. siedzi u kosmetyczki, muszą powoli przejmować ich rolę.Yaro32 pisze:Lilu Ty nie mówisz o mężczyznach tylko wykremowanych , malowanych napakowanych lalkach. A takich na forum nie ma niestety i nie usłyszą Twoich słów. Jednak co mnie martwi najbardziej to fakt, ze kobiety zatracają kobiecość , bo coraz bardzie chcą się do mężczyzn upodobnić. Faceci do kobiet - kobiety do mężczyzn. Świat na głowie staje z tą swoją ewolucją.