Józek ????? !!!!!!!
Mój ogród - Józef cz.2
- Fleur 78
 - Przyjaciel Forum

- Od: 17 lip 2007, o 23:21
 - Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

No, Józku! Dawno mnie nie było, myslalam, że będę nadrabiać zaległości przez kilka godzin, a Józek wkleił kilka małych zdjęć i poszedł...  

Nawet do mnie na piwko już nie zagląda...

A może siedzi na działeczce
 i korzysta z ... deszczu?  
Wklej trochę zdjęć, Józku! Opowiedz co się dzieje na działeczce! Niektórzy widzieli na własne oczy a ja się muszę zadowolić tym co pokażesz na ekranie...

Miłego week- endu!;:100

Nawet do mnie na piwko już nie zagląda...
A może siedzi na działeczce
 i korzysta z ... deszczu?  
Wklej trochę zdjęć, Józku! Opowiedz co się dzieje na działeczce! Niektórzy widzieli na własne oczy a ja się muszę zadowolić tym co pokażesz na ekranie...
Miłego week- endu!;:100
- Józef
 - Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
 - Kontakt:

witaj Gosiu..cieszę sie że Ci sie u mnie podoba...niestety ogródek w tym roku dwa razy został zniszczony przez przymrozki i to w tym najlepszym okresie kiedy kwitły magnolie i azalie..zmarzło wszystko co zmarznąć mogło.Dlatego tak mało fotek z tej wiosny.g.kiecko pisze:Jestem zachwycona ogródkiem, parapetami i Kubusiem .... Dołączam sie do próśb o więcej fotek![]()
A Kubuś?Kubuś jest przekochany..
- Józef

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
 - Kontakt:

W poście wyżej jest dlaczego nie ma fotek wiosennych..a ostatnio zacząłem tak na serio wędkować więc na siedzenie przy kompie mniej czasu..Fleur 78 pisze:Wklej trochę zdjęć, Józku! Opowiedz co się dzieje na działeczce! Niektórzy widzieli na własne oczy a ja się muszę zadowolić tym co pokażesz na ekranie...![]()
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30

Ojej! szkody w ogródku?
Przecież tyle cudnych roślinek jest u Ciebie
Józieńku, a letnie fotki to juz będą, prawda?

Przecież tyle cudnych roślinek jest u Ciebie
Józieńku, a letnie fotki to juz będą, prawda?
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012

Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- Fleur 78
 - Przyjaciel Forum

- Od: 17 lip 2007, o 23:21

Nie dziwię się, że Cię  to trochę zniechęciło...  

Bardzo mi przykro, wiem jak bardzo kochasz rośliny, ile serca wkładasz w swój ogródek... Nie ma sprawiedliwości na tym świecie!
I kiedy pomyślę, że jedna z sąsiadek kupiła dom z przepięknym ogrodem i tak strasznie go zaniedbuje... Mam nadzieję, że poprzedni właściciele, ludzie, którzy włożyli tyle pracy i uczucia w jego tworzenie, nigdy nie będą mieli okazji zobaczyć jak ich ogród zarasta chwastami a rośliny marnieją jedna po drugiej...
To ona raczej powinna mieć działeczkę na biegunie północnym a Ty ogród w przyjaznym klimacie... zrobiłbyś z niego prawdziwy raj!
Miłego wędkowania!
P.S. Mam jednak nadzieję, że wkrótce wróci Ci ochota do zajmowania się ogródkiem...

Bardzo mi przykro, wiem jak bardzo kochasz rośliny, ile serca wkładasz w swój ogródek... Nie ma sprawiedliwości na tym świecie!
I kiedy pomyślę, że jedna z sąsiadek kupiła dom z przepięknym ogrodem i tak strasznie go zaniedbuje... Mam nadzieję, że poprzedni właściciele, ludzie, którzy włożyli tyle pracy i uczucia w jego tworzenie, nigdy nie będą mieli okazji zobaczyć jak ich ogród zarasta chwastami a rośliny marnieją jedna po drugiej...
To ona raczej powinna mieć działeczkę na biegunie północnym a Ty ogród w przyjaznym klimacie... zrobiłbyś z niego prawdziwy raj!
Miłego wędkowania!
P.S. Mam jednak nadzieję, że wkrótce wróci Ci ochota do zajmowania się ogródkiem...
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
 - Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Józefie cały czas mnie korci, aby znowu u Ciebie zagościć , tymbardziej ,że już mieszkam niedaleko. Muszę kiedyś się zmobilizować i się z Tobą umówić. Agnieszka ostatnio wspominała, że musimy znowu zorganizoawć jakieś spotkanie, a może u mnie, ja zapraszam serdecznie. Mój ogródek jeszcze nie jest piękny, ale posiedzieć można.