Ogródek AGNESS cz.3
Aga za Bonica rozglądam się już od zeszłego roku.. niby pojawia się w sklepach ale nie wtedy co ja jestem
Ale ja cierpliwa jestem i w końcu kupię
Piękne zdjęcia... lubię oglądac róże

Ale ja cierpliwa jestem i w końcu kupię

Piękne zdjęcia... lubię oglądac róże

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jacku dziękuję, myślę, że jak lubisz patrzeć na róże, to niedługo będziesz lubił na nie patrzeć w swoim ogródku
A co do lilii nie mam zbyt wielkiej nadziei co do jakości następnych kwiatów, ponieważ pąki są pouszkadzane
Halinko dziękuję, uwielbiam tą swoją Bonicę, mimo, że to nie mój ukochany kolor, ale wspaniale kwitnie przez bardzo długo, i dobrze przeżywa zimy w odróżnieniu do innych piennych
Aduś, dziękuję. Szczególnie pięknie pachną te żółte, aż nie mogę nosa oderwać
Liduś, jeśli szukasz słonka to dobrze trafiłaś
Dziś wyjątkowo piękna pogoda, za to wczorajszy wieczór i cała noc totalna porażka, była straszna burza, niesamowita ulewa, i 3x padał grad. Przez jakiś czas nie było światła i do 14 internatu, całe szczęście, że mam bezprzewodowy
Witaj Geniu, faktycznie pogoda nie pozwala na zrobienie wielu prac w ogródkach
u mnie przez ciągłe deszcze zarasta zielsko i co wyjdę troszkę popracowac, to zaraz deszcz mnie przegania
Danusiu ta pienna róża to Bonica. Jestem bardzo z niej zadowolona, wcale nie choruje, wspaniale przyrasta i kwitnie, i jako jedyna z moich piennych pięknie przeżywa zimy, bez żadnego uszczerbku
A co do pleśnienia przez deszcze to masz całkowitą rację, dziś pozrywałam wstrętne oślizłe pąki i ledwie rozkwitnięte kwiaty z moich ukochanych pachnących żółciutkich róż
Izuś na pewno w końcu trafisz
Ja ją kupiłam bo bardzo mi się podobała, nie znając nawet nazwy( tak jak i pozostałe
)
Magduś, a czy Rosarium prowadzi sprzedaż wysyłkową
jeśli tak to czy mogę prosić o namiary

Halinko dziękuję, uwielbiam tą swoją Bonicę, mimo, że to nie mój ukochany kolor, ale wspaniale kwitnie przez bardzo długo, i dobrze przeżywa zimy w odróżnieniu do innych piennych

Aduś, dziękuję. Szczególnie pięknie pachną te żółte, aż nie mogę nosa oderwać

Liduś, jeśli szukasz słonka to dobrze trafiłaś

Witaj Geniu, faktycznie pogoda nie pozwala na zrobienie wielu prac w ogródkach

Danusiu ta pienna róża to Bonica. Jestem bardzo z niej zadowolona, wcale nie choruje, wspaniale przyrasta i kwitnie, i jako jedyna z moich piennych pięknie przeżywa zimy, bez żadnego uszczerbku

A co do pleśnienia przez deszcze to masz całkowitą rację, dziś pozrywałam wstrętne oślizłe pąki i ledwie rozkwitnięte kwiaty z moich ukochanych pachnących żółciutkich róż

Izuś na pewno w końcu trafisz

Magduś, a czy Rosarium prowadzi sprzedaż wysyłkową

-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnisiu
sliczna ta Bonica na kiju..........widać ze prowadzona perfekcyjnie
a z liliami to chyba pójdziemy na konsultacje do Babi
.........przez Jej lasy i pola posadziłam lilie
cmokasy

cmokasy
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko, teraz kupuj pnące, masz trochę wolnych ścian?
Posłałam w środę, mam nadzieję, że dojdzie
Posłałam w środę, mam nadzieję, że dojdzie

Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko moja hodowla lilii w donicach i kolorowych wiaderkach się sprawdziła, więc polecam.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki