Tara - oaza marzeń cz.2
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakuch - jaka ja dzis widziałam piwonie mózg staje, ale tak lało ze nie mogłam zrobic fotki, niedługo będę w tej miejscowosci i na pewno pstryknę mam zamówioną, kolor różowy ale jaki to róż!!!! pełna a kule wielkie!
nie wiem czy pachnie wierzę na słowo właścicielce p a c h n i e , nie podeszłam blisko taka u nas pogoda brrrrrr! Starsza Pani jest miłośniczka jak sama mówi piwoni rzeczywiście ma ich zatrzęsienie! ale sie podminowałam.
Cyntuś - widzisz trzeba przyjechać nad morze poleżeć wśród róż, delektować się ich zapachem - tylko uwaga: mają kolce
Danusiu - na pewno dam fotke u mnie kwitnie pnąca żółta - powtarza kwitnienie, mam dwie bordowe, czerwoną, rożowa i białą
nie wiem czy pachnie wierzę na słowo właścicielce p a c h n i e , nie podeszłam blisko taka u nas pogoda brrrrrr! Starsza Pani jest miłośniczka jak sama mówi piwoni rzeczywiście ma ich zatrzęsienie! ale sie podminowałam.
Cyntuś - widzisz trzeba przyjechać nad morze poleżeć wśród róż, delektować się ich zapachem - tylko uwaga: mają kolce
Danusiu - na pewno dam fotke u mnie kwitnie pnąca żółta - powtarza kwitnienie, mam dwie bordowe, czerwoną, rożowa i białą
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Taruś. Ale pięknie Ci rozkwitły róże. Śliczne . I lawenda już zakwita. Moja jeszcze w pączkach. Widzę, że znów walczysz z nornicami. Ja cały czas. A teraz chyba pokazał się jeszcze kret. Już kupiłam karbid i muszę po niedzieli tym powalczyć. Ten rok jest taki parszywy i chyba nornicowy. Ja podejrzewałam, że to sprawa obornika, ale chyba nie całkiem. U sąsiada, który nie dawał obornika również wszystko poryte. Sierść też pozapychałam do wszystkich dziur i nie wiele to wszystko pomaga. Granulki bross też do d... Spróbuję karbidem i chyba nastawię gnojówkę z czarnego bzu. Podobno tego nie lubią. Tak mi podpowiadała Ola.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
TARUŚ nie podniecaj mnie mam jeszcze peonię BARBARĘ ,ROSENFELDA ,MICHELL i jeszcze jedną ale zapomniałam też ta skleroza . Piwonie dopiero po 15 sierpnia się przesadza . Dzisiaj była u mnie szwagierka i ma ochotę na moją różową ,więc już znowu będzie miejsce . hihihi . Cykij jej fotkę i nie trzymaj w napięciu .
Taruś piękne masz róże a u mnie jeszcze nie kwitną. Co to za powojnik, jak się nazywa? Jest śliczny,
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Aniu,aleś mnie podkręciła tą piwonią.Jak pani będzie dzieliła karpę to zapytaj czy aby nie sprzeda jeszcze jednej ,takiej zakręconej piwoniomaniaczce.Pięknie pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka