z tego co sie dowiedziałem od sprzedawczyni to to ze mozna uszczypnąć na wszelki wypadek i zrobic szczepki bo nie wiadomo czy przetrwa zime spróbuje sobie okryć je agrowłókniną moze przezyją do przyszłego roku
Witaj długo u Ciebie nie byłam , piękne rabaty zrobiłeś, super to wygląda wysypane korą .
Prezent od rodziców fajny . My też z mężem kupiliśmy ,ale oczywiście stoi na tarasie bo już w ogrodzie nie mam na nią miejsca .
Pozdrawiam i zapraszam do swojego ogrodu
Genia
Dziękuje bardzo !! po woli co mogę topoprawiam wkońcu dopiero półtora roku mam działeczke i to co porobiłem do tej pory to część rozwijam a część przerabiam tak to juz jest jak sie ma 100 pomysłów na minute pozdrawiam serdecznie:)
Gieniu ja bym powiedział ze twoja jest bardziej bogata w roślinki a i tez jest piekna zauroczyły mnie prymulki nie wiedziałem ze są takie ładne kolory ja mam tylko fioletowe. w ogóle jest na czym oko zawiesić pozdrawiam
Dzięki nie sądziłam że zaglądałeś do mojego wątku .
Prymulek co roku dosadzam bo jakoś w tym ogrodzie szybko gdzieś mi giną , ale moja sąsiadka ma bardziej ogród w cieniu i jej pięknie się rozsiewają więc mam z kąt brać nowe .
Jak wiosną będziesz chciał troszkę prymulek to mogę podesłać .
Genia
na pewno skorzystam mozesz byc pewna szczegolnie te zółte ja mam swoje posadzone w cieniu i musze przyznać ze w tym roku ładnie porosły. pozdrawiam i przypomne sie na wiosne:)
witaj Jolu cieszę się ze ci sie podoba jednak jeszcze sporo pracy zostało. niestety w tym roku juz nic nie zdąże ale juz przygotowuje sie z werwą na nowy rok pozdrawiam serdecznie. twoja dzialeczka te jest śliczna i ładne kwiatki jest na czym zawiesić oko.