Moi zieloni domownicy
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Ewo żeby Ci uspokoić powiem, że ja tak z moim postępowałam i cały czas rośnie pięknie i zdrowo:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- ewasz29
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Znalazłam wolną chwilkę ,więc pobiegałam znowu z aparatem po domku i proszę ,jeszcze parę roślinek się znalazło

To drzewko córka dostała 3 lata temu . Niestety nikt nie potrafi mi powiedzieć co to jest .Ja trochę poszperałam i być może jet to ligustr ,ale czy tak jest naprawdę to nie wiem ?Trochę mu grzejnik przysuszył gałązki ,jest też świeżo po zmianie ziemi ,ale widzę,że trochę świeżych listeczków wypuszcza
A tego ,,bonsaja to sama próbowałam stworzyć ,ale trochę mi nie wyszło

Należałoby go chyba teraz ostro przyciąć ,bo zimą trochę mu się zarosło ,ale nie bardzo wiem jak ?Gałązki są dosyć długie i obawiam się ,że gdybym je skróciła to zostałyby gołe badyle
Słyszałam ,że mirt pięknie kwitnie na biało . U mnie mimo ,że mam go już 3 lata ,to niestety kwiatów nie dochowałam się .Może po prostu jakoś trzeba go do tego zdopingować ?
No i coś na poprawę humoru -kwiatek mojego skrzydłokwiata

Jego zapach kojarzy mi się z dzieciństwem i zapachem gumy balonowej

To drzewko córka dostała 3 lata temu . Niestety nikt nie potrafi mi powiedzieć co to jest .Ja trochę poszperałam i być może jet to ligustr ,ale czy tak jest naprawdę to nie wiem ?Trochę mu grzejnik przysuszył gałązki ,jest też świeżo po zmianie ziemi ,ale widzę,że trochę świeżych listeczków wypuszcza

A tego ,,bonsaja to sama próbowałam stworzyć ,ale trochę mi nie wyszło

Należałoby go chyba teraz ostro przyciąć ,bo zimą trochę mu się zarosło ,ale nie bardzo wiem jak ?Gałązki są dosyć długie i obawiam się ,że gdybym je skróciła to zostałyby gołe badyle

Słyszałam ,że mirt pięknie kwitnie na biało . U mnie mimo ,że mam go już 3 lata ,to niestety kwiatów nie dochowałam się .Może po prostu jakoś trzeba go do tego zdopingować ?
No i coś na poprawę humoru -kwiatek mojego skrzydłokwiata

Jego zapach kojarzy mi się z dzieciństwem i zapachem gumy balonowej

- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Fajne te bonsai, ja też nie wiedziałam , że skrzydłokwiat pachnie 

Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Piękne bonsai
A co do stópki to zrób tak
Moi zieloni domownicy
Zamiast kropek wklej adres swojego wątku

A co do stópki to zrób tak
Moi zieloni domownicy
Zamiast kropek wklej adres swojego wątku

- ewasz29
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję za pomoc wszystkim ! Problem miałam taki ,że mimo iż wszystko wpisane było jak trzeba ,to wyświetlało się źle ... Dopiero jak zaczęłam oglądać uważniej ustawienia mojego profilu ,to zauważyłam ,że powyłączałam html i bbc code
Wybaczcie ,że tyle czasu wam zajęłam ,przez własną głupotę i niedopatrzenie . Wstyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyd mi bardzo ...

Wybaczcie ,że tyle czasu wam zajęłam ,przez własną głupotę i niedopatrzenie . Wstyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyd mi bardzo ...