Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olu widzę ,że u Ciebie dzień się bardzo wcześnie zaczyna ,ja o tej porze obracam się na drugi bok . U mnie zimno i przymrozek nie mam zamiaru się rozchorować ,bo dużo pracy mnie jeszcze czeka . Jak na razie zbieram siły
Ewuś miło mi ,że mnie znalazłaś . na razie nie wygląda to imponująco ,ale jak już pisałam mam już zrobione plany teraz je tylko wykonać . TYLKO TA POGODA BRRRRRRRRRRRRRRRRRR .Życzę słoneczka chociaż u mnie się nie zapowiada . Znowu pruszy śnieg
Ewuś miło mi ,że mnie znalazłaś . na razie nie wygląda to imponująco ,ale jak już pisałam mam już zrobione plany teraz je tylko wykonać . TYLKO TA POGODA BRRRRRRRRRRRRRRRRRR .Życzę słoneczka chociaż u mnie się nie zapowiada . Znowu pruszy śnieg
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Troszkę ci zazdroszczę tego siedzenia w domu
chciałabym tak posiedzieć ze dwa tygodnie ale szkoda mi urlopu , wolę jak najwięcej zachować na wakacje , choć i tak w tym roku będzie kiepsko, gdyż sama zostałam na stanowisku bo koleżanka poszła na macierzyński i już do pracy podobno nie wraca. Więc kiepsko to wszystko widzę 

- iwonaxp
- 1000p
Jadziu to tak jak moi rodzice
jeszcze 4 lata temu mieszkałam z nimi i doglądali mi dzieci za co jestem im dozgonnie wdzięczna
no i nie tylko za to rzecz jasna
Pomidorki juz masz ładne
moi rodzice robią je w ogromnym foliaku już od wielu lat .Właśnie chyba będą pikować do szklarni a potem sadzić w tunelu .Jak zrobię fotki to umieszczę u siebie w profilu
Odradzaliśmy im w tym roku ( ja i rodzeństwo) bo oboje są po zawale a mama już 2 kornografie miała , ale nie przemówi i z jednej strony im się nie dziwię, bo niby co mieli by robić ? Sama wiesz że czymś trzeba się zająć a oni akurat to wybrali
zwłaszcza teraz kiedy mieszkają już sami.
A tak z innej beczki to piękne te twoje robótki szydełkowe
))

A tak z innej beczki to piękne te twoje robótki szydełkowe

- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iwonko trrzeba być stale w ruchu i mieć jakieś zajęcie . Przecież nie będę bez przerwy patrzyła na telewizor ,bo chyba bym zgłupiala tam albo seriale ,albo wkoło poltyka . Po co mam sie stresować lepiej szydełko drutki ,albo krzyżówki . Teraz zabrałam się za frywolitki widziałaś jakie EWKAPAWrobi śliczności . Dostałam od niej wzorek na jajeczka więc się znowu bawię ,a forum to przerywnik
- iwonaxp
- 1000p
Jadziu u Ewki hmm albo jeszcze nie byłam albo... może i widziałam ale wiesz... tyle tu ogrodów i tyle śliczności - nie jestem i chyba nie tylko ja w stanie wszystkich spamiętać .Ale jak się nadarzy okazja to na pewno kuknę. Ja nie mam żadnych takich zdolności nic a nic:(
A ruch wskazany
w seriale ponoć można się wciągnąć . Ja raczej za nimi nie przepadam 
ale tak na ucho powiem ci ze oglądam brzydulę:)))) Polityka? jestem zdrowa i spokojna jak o niej nie słyszę , a jak ktoś zaczyna w mojej obecności dyskutować na ten temat to nagle we mnie zaczyna się gotować !!!! :x. No dobrze Jadziu to ja mykam już z pracy do domu
miłego popołudnia życzę i nocki
Pa
A ruch wskazany

ale tak na ucho powiem ci ze oglądam brzydulę:)))) Polityka? jestem zdrowa i spokojna jak o niej nie słyszę , a jak ktoś zaczyna w mojej obecności dyskutować na ten temat to nagle we mnie zaczyna się gotować !!!! :x. No dobrze Jadziu to ja mykam już z pracy do domu

Pa