Agusiu kup koniecznie - zobaczysz będziesz je siała co roku jak ja!
Tujko to napisz kiedy wysiejesz - będziemy sobie porównywać jak rosną nasze maluchy

Ty to masz ...no
  Ty to masz ...no  

sam nie wiem jak to nazwać. Pewne, że nie jest to działka taka, typowa jak to jest w ROD. To co zobaczyłem z tej mojej póki co króciutkiej wizyty to  wygląda na typową daczę. Zajrzę jeszcze jutro to sobie dokładniej pooglądam -jeżeli nie masz nic przeciw temu. W każdym razie jestem pod wrażeniem.
  sam nie wiem jak to nazwać. Pewne, że nie jest to działka taka, typowa jak to jest w ROD. To co zobaczyłem z tej mojej póki co króciutkiej wizyty to  wygląda na typową daczę. Zajrzę jeszcze jutro to sobie dokładniej pooglądam -jeżeli nie masz nic przeciw temu. W każdym razie jestem pod wrażeniem.
Dziewczyny robią, robią! Moja córka jest leworeczna, więc wiem cos o tym.Ewa Janina Sadowska pisze:Nie robią ale takim motylkowym da się lewą ręką otworzyć.agnieszka72 pisze:Ja też jestem "przestawionym mańkutem".
I wiecie co?Nie robią otwieraczy do konserw dla mańkutów

Za taką cenę sama bym nabrała ze dwie torby
 Za taką cenę sama bym nabrała ze dwie torby  

Tanie to nie jestEwa Janina Sadowska pisze:[
Adresy dla mańkutów podane przez Empuzę odpisałam,straszne jednakze zdzierstwo.
 ale jak dla Was Mańkutów
  ale jak dla Was Mańkutów  to miodzio. Praworęczny (prawostronny) ma poważne problemy w użytkowaniu tych przedmiotów. Polecam!
 to miodzio. Praworęczny (prawostronny) ma poważne problemy w użytkowaniu tych przedmiotów. Polecam!