Niezapominajki, szczególnie to pierwsze zdjęcie aż z ekranu wyłażą, ech....kiedy...
Elu Fajnie jest zwiedzać piękne ogrody , a jeszcze fajniej jak mają miłą właścicielkę i ta zauważa swoich gości - dlatego przychodzę do CiebieEllaa pisze: Eluś, fajnie, że wpadłaś i zostawiłaś ślad, bo inni to tylko cichaczem przemknąWchodź i patrz, może coś dla siebie wypatrzysz, a jeśli Ci przyjdzie ochota coś pochwalic, to się nie krępuj....i nikim się nie przejmuj....każdy się przecież cieszy jak jego ogród podoba się innym
![]()
Aniu, ja też tęsknię do tych ' ....patrzących modrym oczkiem...' kwiateczków, ale są też przecież ' patrzące różowym oczkiem'....zanna pisze:Ech, marzenie o wiośnie![]()
Niezapominajki, szczególnie to pierwsze zdjęcie aż z ekranu wyłażą, ech....kiedy...
Golden Retrievery to psy myśliwskie o łagodnym charakterze, 'niechęć' do szczekania mają we krwi. Są niekiedy zaborcze, szczególnie jeśli chodzi o właściciela, dlatego Twojemu piesiowi wydaje się, że należysz tylko do niego. Można jednak nad tym zapanować umiejętnym wychowaniem i konsekwencją w postępowaniu.iga23 pisze:Elu to moje najmłodsze dziecko, w życiu bym mu nic nie zrobiła. U goldenów nie ma tak silnej dominacji jak w innych rasach. Ten jest rozpuszczony niemiłosiernie, najlepiej jest jak z mężem się kłócą o moje względy. Jak któryś się przytula to zaraz drugi na druga stronę i tak dwie ręce mają zajęcie.Całe życie chciałam psa, ale najpierw małe mieszkanie i 3 siostry u rodziców a potem mąż z psią fobią. Jak się dowiedziałam o rasie łagodnej jak baranek to długo trwało przekonanie męża.Mój pies nauczył się szczekać w wieku 7 lat i to na komendę " spacerek".
Eluś, bardzo mi miłotija pisze: Elu Fajnie jest zwiedzać piękne ogrody , a jeszcze fajniej jak mają miłą właścicielkę i ta zauważa swoich gości - dlatego przychodzę do Ciebie.
Piękne zdjęcia , a kwiatki urocze uwielbiam niezapominajki , mają swój urok .
Trzecie zdjęcie od końca to gożdzik ? - taki biały kwiatuszek