Moje hobby - storczyki

ODPOWIEDZ
gelatynka
200p
200p
Od: 31 gru 2008, o 15:26

Post »

własnie ogladalam twoje zdjecia faktycznie taki sam jak moj:)
gelka
gelatynka
200p
200p

Post »

witam:) bylam dzisiaj w obi- gdyz chcialam cos babci kupic z okazji jej swieta- zamierzalam kupic storczyka lecz nic ciekawego nie bylo- byla promocja storczykow ktore byly w oplakanym stanie o 50% tańscze czyli srednio po 13-15 zl mozna bylo cos dostac- ale znalazlam trzy ktore nie mialy zadych kwiatkow i pedow- poszlam sie zapytac czy taniej mozna by je bylo kupic zwlaszcza ze byly bardzo marne- przelane i do przesadzenia- a pan mi na to że nie - ze moge je kupic za 13 zl- wiec ich nie wzielam znajac zycie poczekam tydzien a one beda po 5 zl wiec wtedy moze je kupie- bo za 13 zl to stanowczo za drogo.
gelka
gelatynka
200p
200p

Post »

dzisiaj skonczyla mi sie sesja wiec postanowilam sobie kupic nagrode:) poszlam wiec ddo Obi aby kupic storczyka- zdecydowalam sie na tego przecenionego - 50 %- ide a pani mówi że zamiast jak dzień wcześniej 13 zl- moze on byc za 1 zl- uwierzycie po prostu szok- zaraz poszlam po jeszcze jednego ktory byl w podobnym stanie on dzien wczesniej kosztowal 15 zl- a ja kupilam go za 3 zl czyli dzien wczesniej zaplacilabym za nie 28 zl- a dzisiaj 4 zl:) a teraz zdjecia juz po przesadzeniu moich dwoch nowych storczykow:
Obrazek Obrazek
jak widac powyzej ona ma krociutki ped z ktorego cos wyrasta, ten ponizej niestety nie ma pedow
Obrazek Obrazek
jestem ciekawa jakie kolory kwiatkow nabylam- lecz na to będę musiala jeszcze poczekac
gelka
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 lis 2007, o 13:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gelatynko takiej okazji się nie przepuszcza ! Same okazy zdrowia i to za jaką cenę :shock: .
Tak z ciekawości to twoje Obi, to w jakim mieście ?
gelatynka
200p
200p

Post »

Obi znajduje sie w Bydgoszczy
gelka
Lana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 lis 2007, o 13:52

Post »

dziękuję bardzo Gelatynko za odpowiedź. Często odwiedzam Obi w Opolu i tak się domyślam, że pewnie tam nie ma takiej wspaniałej przeceny :? .
gelatynka
200p
200p

Post »

nie ma za co, zawsze warto sprawdzic- moze tez bedzie jakac promocja :wink:
gelka
Awatar użytkownika
śnieżka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 12:53

Post »

gelatynka pisze:Obi znajduje się w Bydgoszczy
To korzystamy z tego samego OBI- :D a ja nie mogę tam zaraz wpaść, bo mam w domu grypę i nie mogę opuścić posterunku, a tak by się chciało... :(
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

O matulu, takie zdrowiutkie piękności za grosze :shock: w moim OBI to tylk moge pomarzyć o takich promocjach, raz widziałam jak dziewczyna kupowała zdechlaczka, z pogniłymi korzeniami, wypadającego z doniczki, z pomarszczonymi listkami za...10 zł :!: :twisted: co za zdzierstwo :twisted:
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
gelatynka
200p
200p

Post »

pare dni temu zrobilam kilka zdjec moim niektorym storczykom oto one:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
gelka
Awatar użytkownika
Jolusia
1000p
1000p
Od: 25 gru 2008, o 19:34

Post »

Bardzo ladne , ale najpiekniejszy ten zölty :P
Pozdrawiam Jolanta
Storczyki Jolanty

:wit
gelatynka
200p
200p

Post »

dzisiaj zauwazylam w moim reanimowanym, ze wychodzi mu nowy korzonek (watpie zeby to byl ped)- ale i tak sie bardzo cisze:) a w moim przekwitnietym bialym chyba wyrosnie nowy listek bo cos tam widac będę caly czas obserwowac i jak bedzie wiekszy to zrobie fotke- super by bylo jakby to byl listek :P
gelka
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Jolusia
1000p
1000p
Od: 25 gru 2008, o 19:34

Post »

Ja sie razem z toba ciesze i zycze zeby to byl listek a pözniej paczusie :lol:
Pozdrawiam Jolanta
Storczyki Jolanty

:wit
Blue Monkey
500p
500p
Od: 31 gru 2008, o 20:04

Post »

Zajrzałam do Ciebie po dluższej przerwie (sesja) i widzę że kolekcja sie powiększa :) nowe nabytki wyglądają na zdrowie więc może szybciutko się odwdzięczą za adopcję kwitnieniem :) Wklej koniecznie zdjęcie nowego listeczka :)
Pozdrawiam,
Basia
Awatar użytkownika
śnieżka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 12:53

Post »

gelatynka pisze:dzisiaj zauwazylam w moim reanimowanym, ze wychodzi mu nowy korzonek (watpie zeby to byl ped)- ale i tak się bardzo cisze:) a:P
JAk już idzie nowy korzonek to też powód do radości, znaczy roślinka żyje i ma się coraz lepiej.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”