Moje hobby - storczyki
witam:) bylam dzisiaj w obi- gdyz chcialam cos babci kupic z okazji jej swieta- zamierzalam kupic storczyka lecz nic ciekawego nie bylo- byla promocja storczykow ktore byly w oplakanym stanie o 50% tańscze czyli srednio po 13-15 zl mozna bylo cos dostac- ale znalazlam trzy ktore nie mialy zadych kwiatkow i pedow- poszlam sie zapytac czy taniej mozna by je bylo kupic zwlaszcza ze byly bardzo marne- przelane i do przesadzenia- a pan mi na to że nie - ze moge je kupic za 13 zl- wiec ich nie wzielam znajac zycie poczekam tydzien a one beda po 5 zl wiec wtedy moze je kupie- bo za 13 zl to stanowczo za drogo.
gelka
dzisiaj skonczyla mi sie sesja wiec postanowilam sobie kupic nagrode:) poszlam wiec ddo Obi aby kupic storczyka- zdecydowalam sie na tego przecenionego - 50 %- ide a pani mówi że zamiast jak dzień wcześniej 13 zl- moze on byc za 1 zl- uwierzycie po prostu szok- zaraz poszlam po jeszcze jednego ktory byl w podobnym stanie on dzien wczesniej kosztowal 15 zl- a ja kupilam go za 3 zl czyli dzien wczesniej zaplacilabym za nie 28 zl- a dzisiaj 4 zl:) a teraz zdjecia juz po przesadzeniu moich dwoch nowych storczykow:

jak widac powyzej ona ma krociutki ped z ktorego cos wyrasta, ten ponizej niestety nie ma pedow

jestem ciekawa jakie kolory kwiatkow nabylam- lecz na to będę musiala jeszcze poczekac

jak widac powyzej ona ma krociutki ped z ktorego cos wyrasta, ten ponizej niestety nie ma pedow

jestem ciekawa jakie kolory kwiatkow nabylam- lecz na to będę musiala jeszcze poczekac
gelka
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O matulu, takie zdrowiutkie piękności za grosze
w moim OBI to tylk moge pomarzyć o takich promocjach, raz widziałam jak dziewczyna kupowała zdechlaczka, z pogniłymi korzeniami, wypadającego z doniczki, z pomarszczonymi listkami za...10 zł
co za zdzierstwo 

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
dzisiaj zauwazylam w moim reanimowanym, ze wychodzi mu nowy korzonek (watpie zeby to byl ped)- ale i tak sie bardzo cisze:) a w moim przekwitnietym bialym chyba wyrosnie nowy listek bo cos tam widac będę caly czas obserwowac i jak bedzie wiekszy to zrobie fotke- super by bylo jakby to byl listek :P
gelka
-
- 500p
- Od: 31 gru 2008, o 20:04