rabata trawiasta .
Ogród Igi - 2008r
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Snieżnobiałą korę ma również Jackemontii , a ja już nie posadzę nie posadzę żadnej, bo oprócz wyżej wymienionych mam Żółtą , Czerwoną , a zwykła pożyteczna , kiedy w tym roku osiągnęła
6 m poszła pod piłę. moje Szczęście uważało na początku zakładania ogrodu , że nazwisko
zobowiązuje. Ja w tej chwili mam kota na hosty, ale cknią mi się kloniki (może za rok ).
O czymś trzeba marzyć.
6 m poszła pod piłę. moje Szczęście uważało na początku zakładania ogrodu , że nazwisko
zobowiązuje. Ja w tej chwili mam kota na hosty, ale cknią mi się kloniki (może za rok ).
O czymś trzeba marzyć.

- Kocina
- 1000p
- Od: 22 lip 2008, o 22:27
Dlaczego ścięliście pożyteczną? Ile miała lat? Wygooglałam tą Jacquemontii i juz sama nie wiem.. One chyba wszystkie szybko rosną, tak? Jaką byś polecila? Zależy mi bardzo na tej białej korze: więc albo pożyteczna, albo Jacque. Szukam jeszcze w sieci więcej informacji, ale nie ma to jak własne doświadczenie 

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Kozaczki to nie wiem, ale żadna roślinka potrzebująca wody nie chce rosnąć. Moja pożyteczna po 5 latach na moich nadwiślańskich piaskach osiągnęła 6 m. Każdą ilość wody wypijała. Brzoza każda młoda ma białą korę, ale niektórym zostaje to do końca. U nas dziś wreszcie słońce, poszliśmy z piesem w koło działki. bo nie mam za płotem nikogo i trochę zdjęć spoza ogrodu.