Kolorowy ogród Geni - 2008r
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu
Masz rację pogoda jest okropna .Od kilku dni ciągle pada , a my musimy jakoś poprawiać sobie humor.
Witaj Olgo
Mój ogródek jest mały ma tylko 500 m2 razem z domem. Mam tak poupychane roślinki,że praktycznie od wczesnej wiosny do jesieni jest na działce bardzo kolorowo.
Witaj Hanko
Bardzo się cieszę, że wpadłaś obejżeć mój mały ogródek. Zapraszam
Pozdrawiam Genia
Masz rację pogoda jest okropna .Od kilku dni ciągle pada , a my musimy jakoś poprawiać sobie humor.
Witaj Olgo
Mój ogródek jest mały ma tylko 500 m2 razem z domem. Mam tak poupychane roślinki,że praktycznie od wczesnej wiosny do jesieni jest na działce bardzo kolorowo.
Witaj Hanko
Bardzo się cieszę, że wpadłaś obejżeć mój mały ogródek. Zapraszam
Pozdrawiam Genia
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Jak ja sobie pomyślę że do wiosny tyle czasu jeszcze
to aż się źle mi robi. Liście z drzew do końca nie spadły
a już mi ich jakoś brakuje. No ale zdjęcia jak najbardziej
bardzo fajne. Miło było sobie zobaczyć co wita nas wiosną.
Życzę również udanego, kolorowego powitania w najbliższym kwiatowym sezonie.

to aż się źle mi robi. Liście z drzew do końca nie spadły
a już mi ich jakoś brakuje. No ale zdjęcia jak najbardziej
bardzo fajne. Miło było sobie zobaczyć co wita nas wiosną.
Życzę również udanego, kolorowego powitania w najbliższym kwiatowym sezonie.

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Geniu.
Obejrzałam dokładnie twój ogródek i jestem zachwycona wiosennymi widokami. Przepiękne.
Widzę, że kochasz też irysy. U mnie nie za bardzo zdają egzamin gdyż wiosną często pada a one tego nie lubią.
Na widok liliowców uśmiech zwitał na mojej twarzy - wiesz dlaczego.
Bardzo się cieszę, że założyłaś swój wątek.
Będzie w przyszłym roku co oglądać u Ciebie, oj będzie.
Obejrzałam dokładnie twój ogródek i jestem zachwycona wiosennymi widokami. Przepiękne.
Widzę, że kochasz też irysy. U mnie nie za bardzo zdają egzamin gdyż wiosną często pada a one tego nie lubią.
Na widok liliowców uśmiech zwitał na mojej twarzy - wiesz dlaczego.

Bardzo się cieszę, że założyłaś swój wątek.
Będzie w przyszłym roku co oglądać u Ciebie, oj będzie.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Geniu! Wpadłem z rewizytą i aż się cały rozpromieniłem, widząc tyle pięknych roślin, które sam lubię
Nawet nie wiem od czego zacząć pochwały. Chyba hiacynty zrobiły na mnie największe wrażenie. Tyle kolorów
Lubię irysy i widzę, że masz sporo odmian. Ten ostatni taki żółty to jakiś inny rodzaj
Czy to nie jest przypadkiem juno? Wszystkie piękne
Tak samo astry - robią wrażenie takie rozrośnięte kopce w różnych kolorach.
Mógłbym dalej wymieniać ale ogólnie rzecz ujmując - masz piękny, kolorowy ogród. Taka koncepcja jest bliska mojej wizji ogrodu. I rzeczywiście tak jak pisałaś u mnie - Twój ogród już zapełniony ale na pewno będziesz coś zmieniać, dosadzać. Każdy z nas tak robi.
Gratuluję wspaniałej pracy!

Mógłbym dalej wymieniać ale ogólnie rzecz ujmując - masz piękny, kolorowy ogród. Taka koncepcja jest bliska mojej wizji ogrodu. I rzeczywiście tak jak pisałaś u mnie - Twój ogród już zapełniony ale na pewno będziesz coś zmieniać, dosadzać. Każdy z nas tak robi.
Gratuluję wspaniałej pracy!
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witajcie mili goście
Krzysiek mnie też już brakuje tych kolorów w ogrodzie i dobrze że istnieją zdjęcia to można sobie pooglądzć
Jolu
Spaceruj sobie do woli zawsze jesteś mile widziana
Aśka
Witam i zapraszam do oglądania mojego ogródka
Grażynko
Bardzo kocham irysy i mam ich dużo. Jeżeli chodzi o liliowce to do czsu nim weszłam na Forum to myślałam że mam dużo
nie wiedziałam nawet o istnieniu tysięcy odmian. Cały czs jestem pod wrażeniem. W tym roku kupiłam sporo nowości i
z niecierpliwością czekam do lipca
Jacku
Dziękuję ze wpadłeś do mnie. Ja lubię tak naprawdę wszystkie kwiaty i tak naprawdę nie interesowałam się odmianami
wystarczyło ,ze było kolorowo. Teraz jest mi wstyd boniewiele wiem. Pozdrawiam Genia
Krzysiek mnie też już brakuje tych kolorów w ogrodzie i dobrze że istnieją zdjęcia to można sobie pooglądzć
Jolu
Spaceruj sobie do woli zawsze jesteś mile widziana
Aśka
Witam i zapraszam do oglądania mojego ogródka
Grażynko
Bardzo kocham irysy i mam ich dużo. Jeżeli chodzi o liliowce to do czsu nim weszłam na Forum to myślałam że mam dużo
nie wiedziałam nawet o istnieniu tysięcy odmian. Cały czs jestem pod wrażeniem. W tym roku kupiłam sporo nowości i
z niecierpliwością czekam do lipca
Jacku
Dziękuję ze wpadłeś do mnie. Ja lubię tak naprawdę wszystkie kwiaty i tak naprawdę nie interesowałam się odmianami
wystarczyło ,ze było kolorowo. Teraz jest mi wstyd boniewiele wiem. Pozdrawiam Genia