Skromne roślinki deissy
-
Saraaa
-
Saraaa
- deissy
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Aurea bardzo dziekuje że mnie odwiedziłaś.Co do beniaminka to jest jak mówisz troche głubi lisci od srodka ale od góry wyrastaja ładnie nowe,tak naprawde mam go krótko i ucze sie jak go utrzymać w dobrej kondycji
.Podobno nielubi przelania i przeciągów.Bluszczyk na razie jest malutki ale mam nadziejke że mi sie utrzyma.Moja hojk heheh zobaczymy co to bedzie Palemka z wyprzedaży dwie mam i chyba ta druga,też puści wreszcie kolejne listki,pan w sklepie mnie ostrzegał że wolno rosna ;-))
- deissy

Witam was cieplutko,chciałam nadrobić zaległości i pokazać parę nowych zielonych
A więc oto roślinki od forumowiczki Amery za które,jeszcze raz bardzo dziękuje.
Amarylis:(poprawcie jeśli się mylę)

Tej roślinki nie znam nazwy myślałam ze to pokrzywka,ale nie jestem pewna.

A to od Adamanna Kalanchoe:

Zielistka:(dobrze myślę?)

A to moje hoje,siedzą cichutko i na razie im dobrze.

A tej roślinki nazwy nie znam mogłabym prosić o identyfikacje

Mam jeszcze jednego zielonego przybysza,którego dziś dostałam.Wkleję fotki wieczorkiem, niestety też nazwy nie wiem.
To na razie tyle
Pozdrawiam.
A więc oto roślinki od forumowiczki Amery za które,jeszcze raz bardzo dziękuje.
Amarylis:(poprawcie jeśli się mylę)

Tej roślinki nie znam nazwy myślałam ze to pokrzywka,ale nie jestem pewna.

A to od Adamanna Kalanchoe:

Zielistka:(dobrze myślę?)

A to moje hoje,siedzą cichutko i na razie im dobrze.

A tej roślinki nazwy nie znam mogłabym prosić o identyfikacje

Mam jeszcze jednego zielonego przybysza,którego dziś dostałam.Wkleję fotki wieczorkiem, niestety też nazwy nie wiem.
To na razie tyle
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie przejmuj się Deissunia, palmy tak mają. Moja chamadorea też raczy raz w roku wypuścić może ze dwa, trzy liście, którymi muszę się zadowolić. Kapryśna panna
Co do Twojej kolekcji, już nie jest wcale taka malutka? Z tygodnia na tydzień prybywa Ci nowych lokatorów, a ubywa miejsca, haha. Jak nam wszystkim tu na forum

Co do Twojej kolekcji, już nie jest wcale taka malutka? Z tygodnia na tydzień prybywa Ci nowych lokatorów, a ubywa miejsca, haha. Jak nam wszystkim tu na forum
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- deissy

Kati-1976
-Wiesz masz 100%racji,kapryśna jak nie wiem ale jej urok mi to rekompensuje
Miejsca ubywa w ekspresowym tempie,ale za to jak pięknie zielono.Teraz wpadłam w chorobę posiadania kwiatów,po prostu gdzie widzę kwiatek już w myślach widzę go u siebie.
Anoli
-To moja druga palemka która wypuściła listki i masz racje sukces bo już myślałam ze strajkują na wieki
:lol
Pozdrawiam cieplutko
-Wiesz masz 100%racji,kapryśna jak nie wiem ale jej urok mi to rekompensuje
Anoli
-To moja druga palemka która wypuściła listki i masz racje sukces bo już myślałam ze strajkują na wieki
Pozdrawiam cieplutko
- deissy

Witam
Dziś dostałam paczuszkę od Agnieszki 73,po prostu cudowne cuda w niej były.Jeszcze raz bardzo dziękuje
A oto i moi nowi mieszkańcy:
Krasnokwiat,fiołeczki,grudnik i marmurek

A tu krasnokwiat już w doniczce i część fiołeczków

A oto i mój zielony nieznajomy,dostałam go od mojego m ale nie znam nazwy może ktoś
pomoże?

Korzystając z okazji,ostatnio oderwałam od mojego bambusa kwiatek i ciekawa jestem,czy można go wsadzić do ziemi żeby sobie rósł.Ma bardzo ciekawy kolor taki jasny z przejściami
to on

To na razie tyle nowości
Pozdrawiam cieplutko
Dziś dostałam paczuszkę od Agnieszki 73,po prostu cudowne cuda w niej były.Jeszcze raz bardzo dziękuje
A oto i moi nowi mieszkańcy:
Krasnokwiat,fiołeczki,grudnik i marmurek

A tu krasnokwiat już w doniczce i część fiołeczków

A oto i mój zielony nieznajomy,dostałam go od mojego m ale nie znam nazwy może ktoś
pomoże?

Korzystając z okazji,ostatnio oderwałam od mojego bambusa kwiatek i ciekawa jestem,czy można go wsadzić do ziemi żeby sobie rósł.Ma bardzo ciekawy kolor taki jasny z przejściami
to on

To na razie tyle nowości
Pozdrawiam cieplutko