Trójkątna szachownica- ogród Marty

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pięknie dziękuję i gratuluję pomysłowości :D
samanta
500p
500p
Od: 21 lip 2008, o 20:00

Post »

Pogoda dzisiaj okropna,dlatego proponuję poobserwować świat przez różowe okulary ...... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Piękny ten różowy świat :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Zawitałam nareszcie i ja Samanto!!! Niezmiernie się cieszę że przybywa nas na forum z przyblokowymi ogródkami :D Tobie udało się stworzyć prawdziwe cacuszko....widzę że masz niesamowite pomysły i możliwości do ich wykonania ;:26
Ogródek masz porządnie ogrodzony /sama robiłaś?/ to nikt ci tam nie wejdzie :) Widzę że wszystko zieloniutkie więc masz wodę i kosiarkę..... a gdzie przetrzymujesz roślinki zimą?
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
samanta
500p
500p

Post »

BarWo pisze:Zawitałam nareszcie i ja Samanto!!! Niezmiernie się cieszę że przybywa nas na forum z przyblokowymi ogródkami :D Tobie udało się stworzyć prawdziwe cacuszko....widzę że masz niesamowite pomysły i możliwości do ich wykonania ;:26
Ogródek masz porządnie ogrodzony /sama robiłaś?/ to nikt ci tam nie wejdzie :) Widzę że wszystko zieloniutkie więc masz wodę i kosiarkę..... a gdzie przetrzymujesz roślinki zimą?
Witam Cię Basieńko w swoich skromnych progach.Jakże się cieszę ,że do mnie wpadłaś.
Oczywiście posiadam kosiarkę ( bez niej było by trudno utrzymać trawę w ryzach ) , wodę też a ogrodzenie wykonała i sfinansowała Gmina w nagrodę za to co staram się tu robić.
Jeżeli chodzi o kwiaty : spokojnie zimują sobie w piwnicy i na parapetach klatki schodowej.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam. Marta.
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

No to teraz mam zagwozdkę.... gdzie znaleźć ściętą brzozę na krzesełko :P
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

samanta pisze:.ogrodzenie wykonała i sfinansowała Gmina w nagrodę za to co staram się tu robić.
.
Ja już od kilku lat mam pierwsze miejsce za powadzenie ogródka i różne nagrody rzeczowe, ale sępy jedne, ogrodzenia nie chcą mi postawić :wink: dobrze że chociaż wodę mi założyli :D
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Post »

Oj samanto! Ty też widzę sporo czasu poświęcasz ogródkowi! I jak tak możesz nam ciągle robić smaka na takie piękne roślinki? :lol: Oczywiście żartuję, rób nam smaka jak najczęściej, przepiękne makra roślin Ci wychodzą!
Awatar użytkownika
AUREA
100p
100p
Od: 1 sie 2008, o 21:15

Post »

Witaj Samanto :D
Jestem w totalnym szoku , takie cudo udało Ci się stworzyć , a że to przy bloku to nie mogę wyjść z podziwu. Gratulacje :D .
Też mieszkam w bloku , ale nie mam szans na jakiekolwiek kwiatki pod blokiem. Moim sąsiadom przeszkadzają nawet płatki z kwiatów z mojego balkonu.
Dobrze ,że można po podziwiać takie zjawiskowe ogródki jak Twój :D , dzięki za podzielenie się tymi widokami :D .
Pozdrawiam Małgosia
samanta
500p
500p

Post »

piterek pisze:Oj samanto! Ty też widzę sporo czasu poświęcasz ogródkowi! I jak tak możesz nam ciągle robić smaka na takie piękne roślinki? :lol: Oczywiście żartuję, rób nam smaka jak najczęściej, przepiękne makra roślin Ci wychodzą!
Piotrze - wręcz odwrotnie - do dyspozycji mam tylko sobotę ,ale potem mój układ mięśniowy odmawia mi posłuszeństwa.
A zdjęcia ,to zasługa mojej 10-cio letniej córci - większość ,które tu prezentuję są jej " autorstwa".
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Masa różowych kwiatów, ładnie wyglądają mimo że nie bardzo gustuję w tym kolorze. Szczególnie podoba mi się hortensja i fuksja. Chyba zaryzykuję z trytomą ale to dopiero za rok, bo w tym roku chyba już nie ma sensu. :)
Awatar użytkownika
ZENOBIUSZ
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2008, o 07:00

Post »

Samanto aż nie mogę uwieżyć że tak piekny ogród i z tak piękną roslinnością można utrzymać
przed domem osiedlowym. Jestem pełen podziwu dla Twojej pracy. Gratuluję ;:138 ;:138 ;:138
Pozdrawiam Zenek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
samanta
500p
500p

Post »

Może jeszcze kilka zdjęć i dam już wam spokój... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Ale cudna róża :shock: :shock: :shock: ,begonia :shock: ,fuksja :shock:,ale z Ciebie Ogrodniczka :shock: :shock: :shock: :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

;:154 Ja chyba zwariuję ;:129 że też ja nie mam działki :lol: