W Januszowym ogródku
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Odpowiadam poważnie. NiczymGabriela pisze:Dobre, ale ja pytam poważnie. :Pjancio7 pisze:Tylko swoim spojrzeniemGabriela pisze:Jańcio, powiedz czym malujesz te kamyki że takie kolorowe ?

Bo do mnie anioły wpadają bez pukania i kawę słodzą uśmiechem...
Z 8, które posadziłem (sadzonki z małymi korzonkami) to 3 dotarły juz prawie do końca muru (który ma około 2m) a reszta jakoś stoi i puszcza nieśmiało nowe pędy. Teraz u mnie sporo padało więc może trochę jeszcze podrosną, chociaż już ciut późnawo.jancio7 pisze:Rzeczywiście dzikie wino gdy się dobrze zaaklimatyzuje to rosnie bardzo szybko. Jednak ja około 2-3 lat musiałem czekac na jakieś zadawalające efekty.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2006, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Januszu!
Milutko tutaj u Ciebie. Zadbany, wypielęgnowany i przyjemny dla oka ogród. Wszystkie nasadzenia przemyślane, gustownie dobrane rośliny! Zwłaszcza krzewy, drzewka tj brzózka, kloniki czy ten pięknie ostrzyżony dereń!.
Cudowne róże!
A i nie brakuje słonecznika co dodaje wiele radości w ogrodzie! I nawet bociany Cię odwiedzają
Zwróciłam również uwagę na przepiękną lokalizację Twojego ogrodu - lasy, pola...hmm cudownie!
Milutko tutaj u Ciebie. Zadbany, wypielęgnowany i przyjemny dla oka ogród. Wszystkie nasadzenia przemyślane, gustownie dobrane rośliny! Zwłaszcza krzewy, drzewka tj brzózka, kloniki czy ten pięknie ostrzyżony dereń!.
Cudowne róże!

Zwróciłam również uwagę na przepiękną lokalizację Twojego ogrodu - lasy, pola...hmm cudownie!

Kasia
Ogród Cilli
Ogród Cilli