Ogródeczek raczkującej tamusi

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tamusia
100p
100p
Od: 21 lip 2008, o 09:38

Post »

Witaj Jadziu już się tłumacze nowych fotek brak z powodu pozaziebianych i cigających nosem dzieci. :cry:
Prace powoli do przodu podmurówka wylana została w piątek i teraz trzeba czekać aż to się ściągnie,w poniedziałek dowiezione bedzie jeszcze troche piachu i cementu na następną część podmurówki.A w sobote pan elektryczek pstryczek zapomniał że ma przyjść podłączyć prąd i przez niego stoimy z innymi pracami jak pocięcie drzewa i spaleniem go.Palić możemy dopiero po godz19 mnie to ta godzina to już w ogóle nie pasuje ze względu na maleńką Oleńke ją sie szykuje do spania.Nie można też spawać no bo jak podłączyć spawarke jak prądu brak. :twisted: :twisted: :twisted: Mnie to już troche wszystko źli jak nic zależy mi bardzo na czasie bo od 1.09 wracam do pracy i będę miała mało czasu na działke przez miesiąc gdyż do pracy będę jeździć po za miasto.Ale damy rade.
Pozdrawiam cieplutko Tamara.
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Tamarko życzę zdrówka dzieciaczkom ,a Tobie siły fizycznej i psychicznej ,ja nie dawno miałam remont w domu to wiem co to są fachowcy :twisted: POWODZENIA :lol: Obrazek
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam Tamarko :lol:
I jak tam walka z fachowcami :twisted: coś udało się zrobić na działeczce :lol:
Życzę Ci kochana miłego dnia :lol: Obrazek
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Tamaro :!:
jak tam zdrowie i maluchy :?:
zaglądnij na PW , proszę
życzę dobrej nocyObrazek

100p
100p

Post »

Witajdzie kobietki :!: :!: :!:
Jadzieńko fachowcy to po prostu pomyłka jak ch........a,pan elektryk ma na wszystko czas ale my nie.Tato robi drugą część podmurówki ,bramę i furtkę najwyżej bedzie spawał u kolegi a ja później to przewioze samochodem.Chyba że nim wyschnie beton będzie już prąd podłączony to spawanie bedzie na miejscu.A pan elektryk musi tylko przyłączyć kabel w skrzynce zbiorczej i nic więcej.
Danusia PW przeczytane odpiałam tobie na TWOJE PW jak możesz to zerknij.Maluchy prawie ok malutka wporządku tylko po nocach spac nie daje :twisted: ,a syn zaziębiony ale przyznał się że biegał po wodzie i w domu bez mojej zgody wypił z lodówki zimną cole ale miałam nerwa na niego :evil: ja mu nie pozwalam na cole bo zawsze ma gardło zawalone.A tak jest ok .Pilnuje cały czas kiedy do ogrodu wjadą krzewy porzeczek,i może będą ciekawe lilie -cebulki to też kupie.Musze być tylko cierpliwa a bedzie ok.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko -Tamara
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Cie Tamusiu. Fakt, że juz późno, ale wpadłam do Twojego ogrodu i stwierdzam, że masz kobitko niesamowity zapał. Z przyjemnościa będe odwiedzać Cie częściej, choć sama nie wiem dlaczego dopiero dzisiaj Cie znalazłam. Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnej nocy. Buziaki dla dzieci. :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Tamusiu! Ogród to fajna sprawa - na każdym etapie: tworzenia, upiększania i podziwiania. Takie miejsce jest ważne szczególnie dla dzieci. Życzę powodzenia! Nie wiem dlaczego,ale nie mogłam zobaczyć Twoich fotek - szkoda...
Awatar użytkownika
tamusia
100p
100p

Post »

Giga dzięki za odwiedzinki mam zapał ale zaczyna mi powoli czasu brakować,dwoje dzieci i powrót do pracy i oczywiście dzialeczka musze się jeszcze bardziej zorganizować a będzie super.Zapraszam jak najbardziej zaglądaj.
tu.ja zgadzam się z Tobą w każdym słowie a dla dzieci będzie raj ale to dopiero w przyszłym roku.A co to fotek to nie wiem dlaczego tak to się dzieje przecież one były wklejonie i gdzieś uciekły nawet niemam już u siebie nigdzie w kopiach roboczych.Ale jak znajde chwilke to pojade i zrobie na nowo fotki i wkleje.Byś mogła zerknąć swoim okiem.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia.-Tamara
a teraz biegnę do Jadziuni na ciacho ....
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam Cię kochanie :lol: u mnie takich pomyłek też troszeczkę było :twisted: i troszeczkę te pomyłki nas kosztowały :? Nie ma jeszcze roku jak robiliśmy remont a już pan fachowiec przychodzi poprawiać .Ale wiesz czego się nauczyłam ,że należy spisywać umowy ,bo na początku roboty jest to kwota jaką się uzgadnia ,a na koniec wychodzi drożej :shock:
W tym roku mieliśmy parę razy takie nauczki ,ostatnia była na weselu córki , wzięłam panie do strojenia sali i co, nie dość ,że nie zrobiły jak same proponowały to jeszcze cena z 1,500 wzrosła do 1,850 :roll: No a my bez niczego zapłaciliśmy :twisted: dopiero później doszło do nas ,że to ni w porządku ,ale było za późno .
Tamarko więc jak możesz to spisuj umowy ,dla swojego i majstra spokoju :lol: .
Życzę Ci pogody ducha i dużo siły fizycznej i psychicznej :lol:
Całuski dla całej rodzinki :lol: ;:84
KDanuta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dzień dobry Tamarko :!:
przyszłam się przywitać i życzyć udanego dnia
oraz zdrowia Twoim pociechom

Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

witaj

wpadłam pooglądać twój ogródek......przy kawusi :lol: :lol:

dziękuję, liscik dotarł :lol:
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

witaj Tamusiu. Przyszłam sie przywitać i zyczyć udanego i spokojnego dzionka. Buziaki dla dzieci
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
tamusia
100p
100p

Post »

Witam wieczorową porą :!:
Jadziu dziękuje za podpowiedzi co do spisywania umów.Większość prac robi mój tato bo potrafi nie potrzebnie komuś portfel nabijać.Widze tylko że jest wściekły bo to wszystko jakoś nam powoli idzie ja zabardzo nie mogę skupić się na działce bo malutka mnie potrzebuje.
Tess aniołku jeżeli katalog doszedł to ok,ciekawe czy coś wybierzesz dla siebie.
Giga dziękuje za życzenia spokojnego dnia.Ale to był szalony dzień.Robiłam sałatki z ogórków i korniszony
Obrazek

Danusia dziękuje za zyczonka zdrówka dla moich dzieciaczków.
Jutro zawioze syna na działeczkę bo malinki są już do pojedzenia niech je .A ja już może uciekam bo mam jeszcze słoiki do gotowania ale jeszcze czekam bo to około 23 .00,a do tej pory machne prasowanko.Jutro się odezwe.A w piątek na bank mie nie bedzie jade po koleżanke na lotnisko ale jak wróce to tu zajrze.
Dziękuje wszystkim za odwiedzinki i za wszystko za to że jesteście.
Buziale ogromne do TAMUSKI ;:12
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tamarko ale dałaś po robocie :roll: :lol: kobieto kochana kiedy Ty odpoczywasz :lol: :lol:
Awatar użytkownika
TAJGA 2008
1000p
1000p
Od: 5 sie 2008, o 09:44

Post »

Witam Tamarko. Podziwiam Cię za zapał i pracowitość. Przy małych dzieciach jeszcze masz czas na ogród.
Mam trochę różnych roślin bylinowych i chętnie się z Tobą podzielę. Mogę zaoferować Ci mało wymagające sadzonki liliowców, floksów, rudbekie i nne. Jeżeli masz ochotę to daj znać, wyślę Ci pocztą.
Trzymaj się. Pozdrowienia :) ;
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”