Kaktusy Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No pewnie że Ci anoli stapelia zakwitnie. One dość łatwo to robią i dość często
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Wiecie co, jak tak siedzę i patrzę, ile jeszcze jest odmian euphorbii, to nie mogę wyjść z podziwu
. Są przepiękne. Chcenie wzrasta do granic możliwości

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Zgadzam się z Tobą Gosiu
Ja to w ogóle jak pojawiłam się na forum i zaczęłam oglądać rośliny forumowiczów to mi dech zaparło ile jest odmian różnych kwiatów. A potem jak już wchłonęłam się w te zielone i zaczęłam coraz bardziej wnikać i buszować w poszukiwaniu roślin to...
popadłam w szaleństwo.
Od zawsze miałam "pociąg" do kaktusowatych i sukulentowatych i jakoś nie mogę się teraz powstrzymać od ciągłego gromadzenia coraz to nowych roślin. A jak widzę różne odmiany to jestem taka pazerna
no ale wszystkiego mieć nie można z różnych względów. Dlatego fajnie, że możemy się tu dzielić roślinkami, nawet jeden maniuni listeczek z którego można coś wyhodować sprawia taką radość że hej, czasem zauważam u siebie że zachowuję się jak dziecko normalnie 

Od zawsze miałam "pociąg" do kaktusowatych i sukulentowatych i jakoś nie mogę się teraz powstrzymać od ciągłego gromadzenia coraz to nowych roślin. A jak widzę różne odmiany to jestem taka pazerna

- rosiowa
Ja, jak mam doła, to zawsze wchodzę sobie na stronę http://www.cactuspro.com/photos.html i oglądam 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
-
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
Doła to ja złapałam po obejrzeniu tej strony. Gdzie ja to wszystko pomieszczę?rosiowa pisze:Ja, jak mam doła, to zawsze wchodzę sobie na stronę http://www.cactuspro.com/photos.html i oglądam

Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.