Małgosiu i Anitko dzięki za odwiedziny i cieszę się ,że Wam się podobało

Właśnie Grażynko , nasi M to tylko nas poganiają a jak już jedną rzecz kupisz to myślą ,że to cały majątek .A z chwaleniem się to masz całkowitą rację ----wszystko ich zasługakogra pisze:Ale się obłowiłaś Bogusiu. Piękne okazy. A gdzie to wszystko posadzisz - pochwal się.![]()
Tak wyglądają zawsze zakupy jak się chodzi bez towarzystwa naszych M - bo z nimi to zawsze jakoś inaczej i mniej się kupi. Ale jak urośnie to potem oni się chwalą jak to ładnie u nich.:P
Myślałam Karolku ,żeby położyć na zbocze konary brzozy może by je niesymetrycznie poukładać i wbić wielkimi gwożdżmi w ziemię ---co Ty na to :Pk-c pisze:da radę ta kora - tylko za bardzo nie wygładź zbocza tylko porób nierówności - to będzie lepiej leżeć i na początku zwłaszcza nie będzie się tak bardzo spłukiwać ...
eukomis pisze:Witaj Bogusiu , gdzie Ty byłaś na tych zakupach, przecież w kauflandzie tych kwiatów nie było, chyba , że ja ich nie widziałam, a ten rabcio to jest nie samowity już się cieszę , że go niedługo zobaczę na żywo. zajżyj na Pw.Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i cieszę się z naszego spotkania. Halina