Ogródek Olgi - Olga00

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Olga00
500p
500p
Od: 4 maja 2008, o 19:02

Post »

Witaj Giga :wit Ja już jestem uzależniona od forum. Każdą wolną chwilę spędzam przy komputerze, a pracuję na trzy zmiany, tak że niewiele mam czasu. Teraz rodzinka śpi a ja sobie cichutko posiedzę ;:101 Halinko ja też dużo pomysłów forumowiczow widziałabym u siebie w ogrodzie. Mam mały ogródek więc nie mogę poszaleć, ale mogę oczy nacieszyć na forum. :shock: :shock: :shock:
Nareszcie coś zakwitło Obrazek
Awatar użytkownika
Lamia
500p
500p
Od: 27 maja 2008, o 14:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Olu...

Muszę powiedzieć że w pełni rozumiem twoje uzależnienie od forum :) Tylko na mnie spójrz...widzisz forumowego maniaka? :)

Podglądanie pomysłów innych zawsze mnie do czegoś natchnie,mam wiele wizji odnośnie mojego kawałka ziemi,wiele planów ...jednych na teraz a innych długoterminowych...

Mam jeszcze długą liste "chciejstw"( jak to się tutaj na forum ładnie nazywa) To bym chciała tamto bym chciała...Niestety fundusze nie pozwalaja mi na wszystko,ale fajnie jest przecież do czegoś dążyć i wciąż coś zmieniać.

Sezon za sezonem a nasze ogrody będą po prostu zachwycające! Czego tobie i sobie życzę!
Awatar użytkownika
Lamia
500p
500p

Post »

Witaj Olu...

Muszę powiedzieć że w pełni rozumiem twoje uzależnienie od forum :) Tylko na mnie spójrz...widzisz forumowego maniaka? :)

Podglądanie pomysłów innych zawsze mnie do czegoś natchnie,mam wiele wizji odnośnie mojego kawałka ziemi,wiele planów ...jednych na teraz a innych długoterminowych...

Mam jeszcze długą liste "chciejstw"( jak to się tutaj na forum ładnie nazywa) To bym chciała tamto bym chciała...Niestety fundusze nie pozwalaja mi na wszystko,ale fajnie jest przecież do czegoś dążyć i wciąż coś zmieniać.

Sezon za sezonem a nasze ogrody będą po prostu zachwycające! Czego tobie i sobie życzę!
Olga00
500p
500p

Post »

Lamio dziękuję za miłe słowa. Już mam w planie coś zmienić, ale muszę poczekać na wolny czas mojego M. Jak zrobię to oczywiście dam zdjęcie. W przyszłym tygodniu idę do koleżanki, obiecała mi jakieś byliny a ma ich bardzo dużo. A co do zmian w ogrodzie, to pewnie, że chciałoby się zrobić dużo i szybko, ale wtedy byłoby nudno, a tak co jakiś czas możemy się nacieszyć kolejną zmianą.
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

A co to moja koleżanka sie nie odzywa?. Gdzie sie podziewasz Olu, mam nadzieje, że sie nie rozchorowałaś?? Pozdrawiam czekam na nowe fotki. Pa buziaki ;:12
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Olga00
500p
500p

Post »

Jestem, jestem. Jak miło, że ktoś się o mnie pyta. Pogoda dopisuje więc siedzę cały dzień, tzn. po pracy, na ogrodzie. Są już pewne zmiany, ale czekam na nowe nabytki. Jutro idę do koleżanki po kwiatki.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Gigo, moja córka też ma na imię Małgosia i serdecznie Cię pozdrawia :D :wit
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj olenko ale pomysłowa ta Twoja rabatka na trawce. Oczywiście serdecznie podziękuj Małgoni i pozdrów Ją ode mnie. I buziaki dla Ciebie. pa do jutra :P :P :P :P
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jejuńku słodki,co ja widzę ;:154 ;:154 ;:154 ;:154 ;:154 uzależniłaś się to już wiemy hi hi hi a nie mówiłam,że tu jest super ;:215 ;:215 zawsze coś się dzieje i nas mobilizuje do pracy.Jak pójdziesz do koleżanki po roślinki to podziel się z Boguńcią ;:1 ;:1
Awatar użytkownika
Lamia
500p
500p

Post »

Ooooo...jakie to fajne :) A co tam będziesz wsadzać Olu? Fajnie się podpatruje nowe pomysły bo zaraz główka pracuje i może będą efekty :)
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

no wlaśnie _oleander_ jakie kwiatuchy tam szykujesz??? a koniecznie pokaz nam fotki jak juz posadzisz kwiateczki. papa :P
Moje Gigulinki
Olga00
500p
500p

Post »

Witajcie moje koleżanki :wit :wit :wit Po kwiatki miałam iść dzisiaj, ale się rozpadało :( :( :( i na razie nie zanosi się na słoneczko. O, nawet zagrzmiało :lol: Na rabatce chciałam posadzić kwiatki jednoroczne, wtedy będzie się w ciągu sezonu zmieniała, jak coś przekwitnie to dokupię inne. I nadal pada ;:47 nie będę musiał podlewać ;:7
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

WITAJ Oluniu ja też ledwie do działki sie dotargałam (bo było strasznie parno) to zaraz 3 burze pod rząd i do tej pory pada. Fakt nie trzeba podlewać, ale jeden dzień roboty uciekł. tam na moim trawniku jest koszyk -dobrze mówilaś na na nim kamole. Buziaki papa :P
Moje Gigulinki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Olga00
500p
500p

Post »

Witam wszystkich oglądających moje królestwo! Pokażę Wam moją nową rabatkę, tylko nie śmiejcie się ze mnie bo coś mi chyba nie wyszło, już bym ją zmieniła. Obrazek
W wyobraźni widziałam ją inaczej, ale trudno może coś jeszcze wykombinuje.
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Pięknie jest,nie narzekaj,roślinki muszą się rozrosnąć i będzie super.Pa,pa.
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

;:215 ;:215 ;:215 ;:215 ;:215 ;:215 ;:215 ;:215
ODPOWIEDZ