Ogród marzeń - KDanuta
- kocurek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2008, o 11:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ano, nie znalazłaś, bo nie maKDanuta pisze:
Chciałam Ci złożyć rewizytę ale chyba mi wzrok szfankuje bo nie znalazłam ogrodu "KOCUREK"
czyżbyś pod inna nazwą się ukrywał![]()
Serdecznie pozdrawiam

Z wieloma pracami muszę sie wstrzymac, bo prace budowlane trwają, bądź są w planach (wiata na auto, kostka brukowa, odwodnienie wokół domu, altana, drewutnia) i wiele prac na razie nie ma sensu. Sadzę tam, gdzie wiem, że ewentualne przekopy nie poniszczą mi roślin. Tak że póki co, nie mam sie jeszcze czym chwialic

- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Danuś , nie przejmuj się bykami
Błędów nie robi tylko ten, kto nic nie pisze, bo nawet największym purystom, zadażają się byki, czy to ortograficzne, czy interpunkcyjne.
Wracając do Twojego klejnotu,
może warto by było wystawić takie drzewko na licytację, na allegro?
To faktycznie jakaś rzadkość, bo nawet w necie, ta odmiana jest to trudna do znalezienia.
W każdym bądź razie, serdecznie Ci gratuluję dołączenia do pięknej kolekcji roślin, tego niezwykłego migdałka. :P
Bo ogród jak marzenie, a takie rarytasy tylko podbijają jego niezwykłość. :P

Błędów nie robi tylko ten, kto nic nie pisze, bo nawet największym purystom, zadażają się byki, czy to ortograficzne, czy interpunkcyjne.
Wracając do Twojego klejnotu,
może warto by było wystawić takie drzewko na licytację, na allegro?
To faktycznie jakaś rzadkość, bo nawet w necie, ta odmiana jest to trudna do znalezienia.
W każdym bądź razie, serdecznie Ci gratuluję dołączenia do pięknej kolekcji roślin, tego niezwykłego migdałka. :P
Bo ogród jak marzenie, a takie rarytasy tylko podbijają jego niezwykłość. :P
-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kocurku
ja też na początu wszystko upychałam na jednej grządce, aby było wiecej kupowałam małe rośinki i spokojnie sobie rosły, gdy mogłam już porobić rabaty były już na tyle duże , że wiedziałam co z czym łączyć, tworzyłam rabaty o jednorodnej kolorystyce białe ,żółte ,czerwone ,ale przestały mi się podobać i pomieszałam kolorami, zostawiłam tylko część z białymi kwiatami .
U Ciebie też ten czas na wymarzony ogród nadejdzie szybko
Serdecznie pozdrawiam KDanuta

ja też na początu wszystko upychałam na jednej grządce, aby było wiecej kupowałam małe rośinki i spokojnie sobie rosły, gdy mogłam już porobić rabaty były już na tyle duże , że wiedziałam co z czym łączyć, tworzyłam rabaty o jednorodnej kolorystyce białe ,żółte ,czerwone ,ale przestały mi się podobać i pomieszałam kolorami, zostawiłam tylko część z białymi kwiatami .
U Ciebie też ten czas na wymarzony ogród nadejdzie szybko

Serdecznie pozdrawiam KDanuta
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14